BOUSSIAS COMMUNICATIONS: 150 κορυφαία στελέχη της αγοράς συζητούν για την κλιματική αλλαγή παρουσία του Υπουργού κ. Χατζηδάκη, στο πλαίσιο του Climate Change Conference

23 Οκτωβρίου 2019 | Νέα Μελών
Το Climate Change Conference ξεκίνησε ιδανικά σήμερα το πρωί (Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019), με την ουσιαστική τοποθέτηση του Κωστή Χατζηδάκη. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έθεσε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και ανέπτυξε την ατζέντα της πράσινης πολιτικής της κυβέρνησης, αναλύοντας τους πυλώνες δράσεις, που αφορούν στην απολιγνιτοποίηση της χώρας, την ανακύκλωση, την πλαστική ρύπανση, την ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών, την ηλεκτροκίνηση και την ενεργειακή αναβάθμιση. 
Αυτήν τη στιγμή, βρίσκονται περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, παρακολουθώντας τη σημαντικότερη συνάντηση στην Ελλάδα για τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τις απειλές για τις επιχειρήσεις από την κλιματική αλλαγή σε θέματα Νομοθεσίας, Τεχνολογίας και Χρηματοδότησης.
Tο συνέδριο διοργανώνουν το Plant της Boussias Communications και η εταιρεία Natural Resources PC, το οποίο λειτουργεί ως πλατφόρμα ενημέρωσης και διαλόγου για την επίπτωση των πολιτικών της κλιματικής αλλαγής στις επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές, experts και practitioners από ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι υπουργείων, διαχειριστικών φορέων ενέργειας, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και συμβουλευτικών οίκων, παρουσιάζουν συγκεκριμένες ευκαιρίες και απειλές.
Κατά τη διάρκεια της πλούσιας ατζέντας του συνεδρίου, το οποίο ολοκληρώνεται το απόγευμα, τρεις διεθνείς keynote speakers, οι Andreas Gandolfo, Senior Associate, European Power Transition, BloombergNEF, η Katherine Poseidon, Associate, EMEA Policy, BloombergNEF, ο Γιάννης Πανιάρας, Πρόεδρος, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και 18 διακεκριμένοι ομιλητές απαντούν στις προκλήσεις της εποχής. 
Χρυσός χορηγός του Climate Change Conference είναι η Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., χορηγοί οι ELPEDISON, ΕΥ και IMERYS και υποστηρικτές οι ΔΕΠΑ, IPPC, NISSAN και SUSTCHEM.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ