BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Creativity, Marketability, Innovation, Execution και On-Pack Branding στη Συσκευασία του Ενός…Συνεδρίου

19 Απριλίου 2018 | Νέα Μελών
Το 4ο Packaging Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26.04.2018 στο   Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, έχει στόχο να λειτουργήσει για μια ακόμα χρονιά ως πλατφόρμα μεταφοράς της απαραίτητης τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τα hot trends της αγοράς συσκευασίας.
Διεθνείς ομιλητές, στελέχη marketing και experts του packaging και των ενδιαφερομένων εμπορικών βιομηχανιών, πρόκειται να προβάλουν και να συζητήσουν τρέχουσες τάσεις, «αναδυόμενα» θέματα, εξελιγμένες υπηρεσίες και τεχνολογίες που αναδεικνύουν τη «δύναμη» της συσκευασίας στο brand experience. Ανάμεσά τους θα δώσουν το «παρών» και τρεις αναγνωρισμένοι Keynote Speakers : ο Vincent Villeger, ένας Creative Consultant, ο οποίος μέσα σε δύο δεκαετίες, έχει «προλάβει» να συνεργαστεί με τις Burberry, Givenchy, Yves St Laurent και Issey Miyake. Ο Paul Randall, World Wide Brands Business Development Manager, HP Graphics Solutions Business, ο οποίος θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για να σας δώσει τη συνταγή ενός επιτυχημένου process ψηφιακής εκτύπωσης στον κόσμο του σύγχρονου packaging. Επίσης η Kate Shaw, Designer & Creative Consultant, η οποία θα παρουσιάσει προηγμένες μεθόδους βιώσιμης συσκευασίας, ώστε η διαδικασία του packaging να γίνει περισσότερο «φιλική», όχι μόνο προς το περιβάλλον, αλλά και προς τον ίδιο τον καταναλωτή. Τέλος, η Emina Maslic, Nielsen Innovation Business Partner, Eastern Europe and Mediterranean, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα μίας παγκόσμιας έρευνας, η οποία τονίζει την «αξία» του να πάρετε τη «μεγάλη» απόφαση του redesign της συσκευασίας των προϊόντων σας.  
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το Masterclass με τίτλο “Designing Product + Packaging for the Luxury Sector”, το οποίο σας δίνει μια σαφή εικόνα για τις στρατηγικές που ακολουθούν τα premium brands σε θέματα packaging είτε σε πραγματικό είτε σε digital περιβάλλον, ενώ παράλληλα σας προτείνει «έξυπνες» λύσεις για να φέρετε τις συγκεκριμένες τακτικές στα «μέτρα» της επιχείρησής σας.   
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα και τους ομιλητές του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφθείτε το www.packagingconference.gr

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ