BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Απονεμήθηκαν τα Responsible Business Awards 2019

1 Μαρτίου 2019 | Νέα Μελών
Σε μια λαμπρή τελετή απονεμήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά τα βραβεία των Hellenic Responsible Business Awards, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Anais Club Βαρυμπόμπη. Ο επιτυχημένος θεσμός των Responsible Business Awards απαντά στην ανάγκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αναδείξει πρότυπα μοντέλα συνεργασίας, που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης βιώσιμης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό.
Περισσότεροι από 300 παρευρισκόμενοι, Θεσμικοί Εκπρόσωποι, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων παρακολούθησαν τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν για τα έργα που διακρίθηκαν στον τομέα των επενδύσεων για την βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη. Τον θεσμό χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων κ. Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο οποίος τόνισε ότι «οι υπεύθυνες επιχειρήσεις οφείλουν να έχουν καταλυτικό ρόλο προς την κατεύθυνση της διασύνδεσης, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος», καθώς και ότι «το παράδειγμα που θέτουν οι επιχειρήσεις μέσα από αυτά τα βραβεία αποτελεί θετικό πομπό προς μια κοινωνία που θέτει τα πάντα υπό αμφισβήτηση». 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν από τον Δημήτρη Μαύρο, Managing Director της MRB Hellas τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας της διαΝΕΟσις «Τι Πιστεύουν οι Έλληνες», με τίτλο «Υπευθυνότητα, Λαϊκισμός και Ηγεσία». 
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η τιμητική βράβευση στους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 ετών από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για το σύνολο της εθελοντικής προσφοράς τους σε κοινωνικούς σκοπούς που προωθούν τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της Ευγενούς Άμιλλας προς τη νέα γενιά. Με την ευκαιρία της βράβευσης πραγματοποίησαν και την επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, με σκοπό «να επιστρέψουμε στην κοινωνία αυτά που έχουμε εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια». Επίσης, ειδική βράβευση έλαβε ο Απόστολος Γαρούφος, για την καινοτόμο εφαρμογή MinaDot που κάνει αυτόματες μεταγραφές στη γραφή Braille, αξιοποιώντας την τεχνολογία στην επίλυση κοινωνικών σκοπών και εξάλειψη κοινωνικών ανισοτήτων. 
Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη παρουσίασε τους νικητές στις Ενότητες Βράβευσης «ΜΚΟ της Χρονιάς», «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα», «Cause Advocacy», «Ιδιωτικές Επιχειρήσεις», «Εργαζόμενοι», «Αριστεία στην Επικοινωνία», «Αριστεία στη Συνεργασία», «Πρότυπο Επένδυσης», «Τεχνολογία για το Κοινό Καλό» και «Βιώσιμη Ανάπτυξη». Η μεγάλη διάκριση της βραδιάς ανήκει στην Vodafone χάρη στην ανάδειξή της ως CSR Corporate Brand της Χρονιάς. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.responsiblebusiness.gr για να δείτε τον αναλυτικό πίνακα των νικητών, φωτογραφίες και το video από την Τελετή Απονομής των Βραβείων.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ