BOUSSIAS COMMUNICATIONS: Η ελληνική βιομηχανία στον παλμό του Industry 4.0

18 Φεβρουαρίου 2019 | Νέα Μελών

Με την παρουσία 230 και πλέον ιθύνοντων στελεχών του μεταποιητικού κλάδου και των παρόχων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε το Smart Factory Conference 2019, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Art Factory Τεχνοστάσιο στην Αθήνα από το περιοδικό Plant της Boussias Communications, υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ.

Το συνέδριο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των ομιλητών και το πλούσιο περιεχόμενό του, καταδεικνύοντας την αξία, τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργεί το Industry 4.0 στην αλυσίδα αξίας των βιομηχανιών. Early adopters διεθνών και εγχώριων βιομηχανιών, experts και practitioners μοιράστηκαν τα βήματά τους προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού, παραθέτοντας συνακόλουθα οφέλη όπως οι βελτιώσεις στον χρόνο, την ποιότητα αλλά και το κόστος παραγωγής. Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο Jesus M. Fernandez, Operations Director της Thyssenkrupp Norte, και υποστήριξαν με τις παρουσιάσεις τους και άλλοι ομιλητές, ναι μεν οι μηχανές και οι τεχνολογίες υπόσχονται βελτιώσεις, τον κεντρικότερο όμως ρόλο και καταλύτη ουσιαστικών αλλαγών επιφέρει πάντοτε ο ανθρώπινος παράγοντας. Τέλος, όπως εύστοχα τόνισε ο keynote ομιλητής του συνεδρίου, Henrik von Scheel, πρωτεργάτης του κινήματος Industry 4.0, η βιομηχανία παραμένει η ραχοκοκαλιά κάθε ευημερούσας οικονομίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, η κατάμεστη αίθουσα του Art Factory έδωσε το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η ελληνική βιομηχανία είναι συντονισμένη στους ρυθμούς των εξελίξεων που θα την οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την Τιμητική Υποστήριξη του Σ.Β.ΒΕ. και του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ..

Χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι εταιρείες ACMON DATA, ADAPTIT, ΕΥ, GIZELIS ROBOTICS και SABO, ενώ Υποστηρικτές οι εταιρείες AGT, ARPEDON, MAS και SIVECO Hellas.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Η Βοussias Communications είναι ο ηγετικός οργανισμός κλαδικής επικοινωνίας που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Επιχειρηματίες και στελέχη σε δεκάδες κλάδους και αγορές, στηρίζονται σε πρωτοποριακά περιοδικά, newsletters και επίκαιρες ειδικές εκδόσεις για τη σε βάθος επαγγελματική ενημέρωση, ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και σχηματισμό απόψεων.

Από το 2001 η Βοussias Communications δημιουργεί και διοργανώνει επαγγελματικά συνέδρια με την συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες, προσφέροντας γνώση υψηλής αξίας και δυνατότητες ουσιαστικής δικτύωσης. Από το 2010 η εταιρεία στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία, θεσπίζει βραβεία ανά επιχειρηματικό κλάδο με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών, με σκοπό να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ