Intracom Telecom: Συνεργασία της Intracom Telecom με την Crossover στον Καναδά

30 Μαρτίου 2022 | Νέα Μελών

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την Crossover, διανομέα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού δικτύων στη Βόρεια Αμερική, με σκοπό την προώθηση ραδιοσυστημάτων τεχνολογίας E-Band, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιστοποιούν το κόστος του δικτύου και να παρέχουν υψηλή χωρητικότητα, στοιχεία απαραίτητα για υπηρεσίες 4G / 5G backhaul & fronthaul στον Καναδά.

Πιο συγκεκριμένα, η Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink™-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band (71-76/ 81-86 GHz) εξαιρετικής απόδοσης και υπερ-υψηλής χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης. To UltraLink™-GX80, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με τις προδιαγραφές της καναδικής ρυθμιστικής αρχής (ISED), αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικές εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων που απαιτούν χωρητικότητα μεγέθους οπτικών ινών έως και 10 Gbit/s ανά κατεύθυνση. Σε διαμόρφωση ζεύξης 2+0 XPIC, το UltraLink™-GX80 επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 20 Gbit/s ανά κατεύθυνση, ενώ στη διαμόρφωση ζεύξης Διπλής Ζώνης συχνοτήτων (Dual Band) μπορεί να συνδυαστεί με μικροκυματικά ράδια – συμπεριλαμβανομένων και ραδίων τρίτων κατασκευαστών – για ενίσχυση της χωρητικότητας, έως και 10 Gbit/s, ασύρματων ζεύξεων έως 10χλμ ή και περισσότερο. Είναι ένα μοναδικά λειτουργικά πολυδύναμο ράδιο, ιδανικό για τη μεταφορά όλων των τύπων δεδομένων σε δίκτυα ασύρματης πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας τεχνολογίας 4G/4G+/5G, καθώς και για οποιαδήποτε εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων σε δίκτυα που βασίζονται σε τεχνολογία Ethernet ως υποκατάστατο της οπτικής ίνας. Ταυτόχρονα, όντας ένα ράδιο αμιγώς εξωτερικής χρήσης , το UltraLink™-GX80 ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης και το σχετιζόμενο κόστος.

Ο κ. Dharminder Chanana, Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Intracom Telecom στις Η.Π.Α., Conklin-Intracom, δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Crossover για την περαιτέρω επέκτασή μας στη Βόρεια Αμερική. Τα ραδιοσυστήματα τεχνολογίας E-Band της Intracom Telecom ταιριάζουν ιδανικά στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Crossover, επιτρέποντάς στον διανομέα να προσφέρει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης σε εταιρικούς πελάτες».

Ο κ. Darin Gibbons, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Crossover, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Intracom Telecom μας επέλεξε ως τον νέο της διανομέα στον Καναδά. Τα κορυφαία στον κλάδο ασύρματα ευρυζωνικά προϊόντα UltraLink™ θα αποτελέσουν μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς θα καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας όσο αυτοί συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα 5G και τα ιδιωτικά LTE δίκτυά τους».

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ