Intracom Telecom: H Intracom Telecom Εκσυγχρονίζει το Δίκτυο της Ασύρματης Συνδεσιμότητας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας

8 Μαρτίου 2021 | Νέα Μελών

Το WiBAS™ OSDR της εταιρείας ενισχύει το κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα ελέγχου κυκλοφορίας της Αστυνομίας.

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, σε συνεργασία με την Xentia, Πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Warsaw). Συγκεκριμένα, μέσω του ασύρματου πολυσημειακού (PtMP) ραδιοσυστήματος WiBAS™ OSDR στη ζώνη συχνοτήτων 28 GHz, η Intracom Telecom θα επεκτείνει το υπάρχον κλειστό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας (CCTV) της KSP Warsaw. Επιπλέον, η λύση θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των δικτύων (backhauling) όλων των αστυνομικών σταθμών της πόλης, επιτυγχάνοντας έτσι τη διασύνδεση όλων των αστικών αστυνομικών υπηρεσιών της Βαρσοβίας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και την εξαιρετική απόδοση του WiBAS™ OSDR της Intracom Telecom, θα ενισχύσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV της πόλης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), παρέχοντας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με παράνομες ενέργειες (όπως εγκλήματα, αδικήματα και άλλα) που συνέβησαν στις περιοχές κάλυψης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτού του έργου, το υπάρχον δίκτυο WiBAS™, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από το 2015, θα ενισχυθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής της κάμερας CCTV, ενώ ταυτόχρονα το δίκτυο θα επεκταθεί με την προσθήκη νέων καμερών. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του υποστηρίζοντας έτσι το σύνολο του  δικτύου, προσφέροντας νέες δυνατότητες, όπως τοπολογία δακτυλίου και άλλα.

«Η διαρκής εμπιστοσύνη της KSP Warsaw στην Intracom Telecom για την αναβάθμιση του δικτύου της μας γεμίζει υπερηφάνεια. Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποδεικνύει έμπρακτα την ποιότητα της τεχνολογίας της εταιρείας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη και οι υπηρεσίες που παρέχει η Xentia στην τοπική αγορά αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Οι μικροκυματικές λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί, όχι μόνον για την αγορά τηλεπικοινωνιών, αλλά και για να ικανοποιούν ακόμα και κρίσιμες εφαρμογές καθώς και ευαίσθητες επικοινωνίες», επεσήμανε ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

Το έργο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2021.

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ