Intracom Telecom: Ολοκλήρωσε Επιτυχώς Έργο Φυσικής Ασφάλειας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

22 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η εταιρεία παρέχει το σύστημα SISC2 με εξελιγμένες δυνατότητες επιτήρησης, παρακολούθησης και αποτροπής απειλών. 

Η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του κεντρικού συστήματος PSIM του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΔΑ), επιτυγχάνοντας τη σύνθεση της κοινής επιχειρησιακής εικόνας και την επίγνωση της κατάστασης για το σύνολο της κρίσιμης υποδομής του ΔΑΑ.

Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο λογισμικό ελέγχου, διοίκησης και συντονισμού επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία SISC2, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Intracom Telecom, μέσω του  οποίου ολοκληρώνονται, επεξεργάζονται και αναλύονται τα δεδομένα κινηματικής και οι στόχοι οι οποίοι εντοπίζονται στην επιφάνεια του εδάφους. Στόχος της λύσης είναι η έγκαιρη ανίχνευση εισβολής και η αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα παρακολούθησης, ενισχύοντας τις δυνατότητες αποτροπής για την προστασία κρίσιμων υποδομών του ΔΑΑ από ανθρωπογενείς απειλές και φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Κώστας Καρδαράς, Διευθυντής της Διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Το σύστημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τέθηκε σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία μετά από εντατικές εργασίες παραμετροποίησης, βελτιστοποίησης και δοκιμές  τόσο στο πεδίο όσο και στα κέντρα ελέγχου και διοίκησης του ΔΑΑ, χάρη στα έμπειρα στελέχη του αερολιμένα αλλά και τους μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης της διεύθυνσης SIS της Intracom Telecom. Αποτελεί τιμή μας που ο ΔΑΑ εμπιστεύτηκε την προηγμένη τεχνολογία του συστήματός μας για ένα τόσο κρίσιμο έργο».

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ