Intracom Telecom: Παρουσιάζει την Έκδοση R10 της uni|MS™ Πλατφόρμας της για Αυτοματοποιημένη Διαχείριση Δικτύου

11 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης R10 για την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uniMS™.

Οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνιών (CSPs) επωφελούνται πλέον από μια σειρά νέων εφαρμογών αυτοματοποιημένης διαχείρισης (NLA Apps), καθώς και από προηγμένη διασύνδεση πληροφοριών σχετικές με το ράδιο-σχεδιασμό και τη λειτουργία του δικτύου. Επιπλέον, βελτιωμένοι μηχανισμοί διασφάλισης προσφέρουν ασύγκριτη αποδοτικότητα στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μετάδοσης και πρόσβασης.

«Η πλατφόρμα uni|MS™, από την αρχική της έκδοση, στοχεύει στην απλοποίηση των λειτουργιών ενός ασφαλούς δικτύου. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις συνδυάζουν σχεδιασμό (RF Planning), διαχείριση (NMS) και έλεγχο (SDN) μέσα από μία ενιαία οθόνη, προάγουν την επικοινωνία μεταξύ των υπευθύνων λήψης αποφάσεων και αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ασύρματων δικτύων L2 & IP/MPLS», σημείωσε ο Επικεφαλής Marketing Ασύρματων Προϊόντων και Λύσεων της Intracom Telecom, κ. Ιωάννης Τενίδης.

Η πλατφόρμα uni|MS™ έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερους από πενήντα πελάτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, συμπεριλαμβανομένων παρόχων υπηρεσιών επικοινωνιών, εταιρειών δημόσιας ασφάλειας και κοινής ωφελείας, υποστηρίζοντας τη λειτουργία εφαρμογών Mobile Backhauling, σταθερής ασύρματης πρόσβασης και απομακρυσμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Σχετικά με την έκδοση uni|MS™ R10

Η αυτοματοποίηση της ενεργοποίησης νέων χαρακτηριστικών στο δίκτυο καθώς και της κλιμάκωσης των συναγερμών που έχουν παραμεληθεί, προσφέρει ένα νέο παράδειγμα για το πώς οι εφαρμογές αυτοματοποιημένης διαχείρισης (NLA Apps) αποδεσμεύουν τους εξειδικευμένους μηχανικούς από χρονοβόρες εργασίες. Μια νέα οθόνη διαθέσιμη τόσο στους σχεδιαστές όσο και στους μηχανικούς διαχείρισης παρέχει ανατροφοδοτούμενη σύγκριση της πραγματικής με την προσδοκώμενη κατά τη σχεδίαση επίδοση του δικτύου που σε συνδυασμό με πληροφορίες παραμετροποίησης και εγκατάστασης των συσκευών, βελτιώνει τη συνεργασία μικτών ομάδων για στοχευμένες παρεμβάσεις. Επιπρόσθετα, ο Service Manager εμπλουτίζεται με υποστήριξη συσκευών IP/MPLS καθώς και με αναβαθμισμένη απεικόνιση της κατάστασης των δικτύων τοπολογίας δακτυλίου. Τέλος, διασφαλίζεται η συντήρηση του δικτύου σε επιθυμητά επίπεδα λογισμικού με νέους ευφυείς μηχανισμούς ανάκτησης όταν προκύπτουν σφάλματα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ