Intracom Telecom: Παρουσιάζει Προηγμένη Λύση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Λιανεμπορίου

31 Αυγούστου 2021 | Νέα Μελών

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει τη διάθεση της λύσης της για «έξυπνα» καταστήματα (Smart Retail), η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προκλήσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, από μικρά καταστήματα έως μεγάλες αλυσίδες, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη και προσφέροντας μοναδική ψηφιακή εμπειρία στους επιχειρηματίες, τους πελάτες και τους υπαλλήλους τους.

Η λύση Smart Retail της Intracom Telecom είναι εξαιρετικά ευέλικτη και επιτρέπει στα καταστήματα να αυξάνουν το μέσο όρο πωλήσεων ανά πελάτη με φυσική παρουσία, να ελαχιστοποιούν το κόστος λειτουργίας, να βελτιστοποιούν τη διαχείριση των αποθεμάτων, να αυτοματοποιούν τις διαδικασίες, να υπερέχουν του ανταγωνισμού και να αυξάνουν την ικανοποίηση τόσο των πελατών όσο και των υπαλλήλων τους. Επιπρόσθετα, η λύση δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αλληλοεπιδρούν με το κατάστημα μέσω του έξυπνου κινητού τηλεφώνου τους και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να αναλύει τη συμπεριφορά των πελατών, αξιοποιώντας την πληροφορία που παράγουν οι ίδιοι οι πελάτες, να διεξαγάγει στοχευμένες προωθητικές ενέργειες εντός του καταστήματος και να μειώνει σημαντικά το χρόνο αναμονής των πελατών.

Ο κ. Νικόλαος Βελέντζας, Γενικός Διευθυντής του επιχειρησιακού τομέα Υπηρεσιών της Intracom Telecom, σχολίασε: «Η λύση για «έξυπνα» καταστήματα αποτελεί μια καινοτόμο προσθήκη στο ευρύ χαρτοφυλάκιο «έξυπνων» λύσεων της Intracom Telecom. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς και παρακολουθώντας την καθολική διείσδυση των «έξυπνων» κινητών συσκευών στην καθημερινότητα των πολιτών, δημιουργήσαμε μια «έξυπνη» λύση που εισαγάγει τα καταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων στην ψηφιακή εποχή, και προσφέρει πλήθος λειτουργιών που βελτιστοποιούν τη λειτουργία της επιχείρησης και την εμπειρία του πελάτη».

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ