Intracom Telecom: Η Σημειακή Ασύρματη Τεχνολογία OmniBAS™ της Intracom Telecom στην Κυβέρνηση της Μποτσουάνα

27 Σεπτεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε ότι η προηγμένη οικογένεια μικροκυματικών προϊόντων OmniBAS™ θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του ιδιωτικού ασύρματου δικτύου της κυβέρνησης της Μποτσουάνα, μέσω έργου που ανέλαβε η Nextlan Pty Ltd., τοπικός συνεργάτης της Intracom Telecom, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό.

Το νέο αυτό δίκτυο θα υποστηρίζει μια σειρά ευρυζωνικών υπηρεσιών οι οποίες θα μεταφέρουν αποτελεσματικά κάθε τηλεπικοινωνιακή κίνηση, είτε γίνεται μέσω φωνής, βίντεο ή δεδομένων, παρέχοντας πλήρη προστασία τόσο σε επίπεδο ραδιοζεύξεων, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης δικτύου, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζουν ιδιωτικά δίκτυα (backhauling) του δικτύου TETRA.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ασύρματης μετάδοσης της Intracom Telecom, OmniBAS™, περιλαμβάνει συμπαγείς εξωτερικές και εσωτερικές μονάδες υψηλής απόδοσης οι οποίες διασφαλίζουν αξιόπιστη αμφίδρομη μετάδοση διαμόρφωσης 4096-QAM, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ραδιοζεύξεις για μέγιστη διαθεσιμότητα δικτύου.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, ανέφερε: «Το νέο αυτό έργο αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι το ασύρματο χαρτοφυλάκιο λύσεων της Intracom Telecom είναι ισχυρότερο από ποτέ. Η οικογένεια μικροκυματικών ραδιοσυστημάτων OmniBAS™ έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα σε εφαρμογές κρίσιμης σημασίας και ευαίσθητων επικοινωνιών. Η υποστήριξη, καθώς και οι υπηρεσίες της Nextlan σε τοπικό επίπεδο είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία μας στην αγορά της Μποτσουάνα και από πλευράς μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμο τεχνολογία στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα ικανοποιημένων πελατών μας».

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ