Intracom Telecom: Επίσκεψη του Επιτρόπου Οικονομικής Ανάπτυξης της Georgia των Η.Π.Α.

16 Ιουλίου 2021 | Νέα Μελών

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την επίσκεψη του κ. Pat Wilson, Επιτρόπου του τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης της πολιτείας της Georgia των Η.Π.Α. στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Wilson εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Intracom Telecom για τις επενδύσεις που πραγματοποιεί στην Atlanta της Georgia, όπου εδρεύει η θυγατρική της Conklin-Intracom, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Όμιλου και συζήτησε για τα μελλοντικά σχέδια και τις νέες συνεργασίες και έργα τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αμερικής. Στο πλαίσιο της συζήτησης επισημάνθηκαν οι ευκαιρίες και τα προγράμματα που προσφέρονται στις εταιρείες της Georgia, τα οποία συμβάλλουν στην ίδρυση και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους στην αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εφαρμογές IoT/IPTV της εταιρείας καθώς και στις λύσεις ασύρματης πρόσβασης WiBAS™ της Intracom Telecom, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια να γεφυρωθεί το «ψηφιακό χάσμα» στις αγροτικές περιοχές της Georgia αλλά και των Η.Π.Α. συνολικά.

Ο κ. Pat Wilson, Επίτροπος του τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης της Αμερικανικής πολιτείας της Georgia, επεσήμανε: «Κατά την επίσκεψή μου στην Intracom Telecom, μπόρεσα να δω από κοντά πώς μέσα από το καινοτόμο λογισμικό της και τις εξαιρετικές ευρυζωνικές λύσεις της θα συνεχίσει να διαμορφώνει τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της ασύρματης τεχνολογίας. Η καίρια θέση της θυγατρικής της Intracom Telecom στη Georgia διευκολύνει την προσέγγιση πελατών σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, αξιοποιώντας παράλληλα το ταλέντο αλλά και τους κρατικούς πόρους που παρέχονται σε εταιρείες τεχνολογίας από το εξωτερικό».

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Acting CEO του Ομίλου Intracom Telecom, σχολίασε: «Ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε τον κ. Pat Wilson στις εγκαταστάσεις μας και να συζητήσουμε εκτενέστερα τους τρόπους προώθησης του χαρτοφυλακίου μας σε μια αγορά στρατηγικού ενδιαφέροντος για την Intracom Telecom. Είμαι πεπεισμένος ότι η συζήτησή μας, εκτός από γόνιμη, εγκαινίασε έναν ειλικρινή και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με θετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές».

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ