TÜV AUSTRIA Hellas: «Ακούμε και Προσφέρουμε» στους Νέους Αθλητές

12 Ιανουαρίου 2022 | Νέα Μελών

H TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, στέκεται στο πλευρό της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ Basketball Club, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με δωρεά ύψους 3.000€ για την αγορά εξοπλισμού για το NEM Basketball School.

Η εταιρεία, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και σε πείσμα της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, στηρίζει τους νέους αθλητές προάγοντας τα Πρότυπα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τη σημασία της ομαδικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει στην πράξη τους αγώνες και την πρόοδο των νέων αθλητών, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η ΝΕΜ (Νεανική Εστία Μεγαρίδας) BC (Baskeball Club) ιδρύθηκε στα Μέγαρα το 1974. Διαθέτει σήμερα περισσότερους από 350 νέους αθλητές με επίσημο δελτίο, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών, ενώ η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης, έχει διαγράψει μια εκπληκτικά ανοδική πορεία τα τελευταία έτη. Από τοπικά πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ, αγωνίζεται σήμερα στην Β’ Εθνική κατηγορία, στην οποία μάλιστα έχει ανέβει ήδη στην πρώτη θέση, διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις την άνοδό της στην εθνική κατηγορία Α2.

Η TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο των δράσεων προσφοράς της στην κοινωνία, μέσω του προγράμματος «Ακούμε και Προσφέρουμε», συνεχίζει με συνέπεια να αφουγκράζεται και να ενισχύει όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Με αίσθημα ευθύνης και πιστή στις αξίες της και το όραμά της για την ανάδειξη της Ποιότητας, αναγνωρίζει τους Ανθρώπους – Κοινωνικά Πρότυπα που ξεχωρίζουν, και ενισχύει και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ