TÜV AUSTRIA Hellas: Καλωσορίζει τα διαπιστευμένα εργαστήρια FOOD ALLERGENS LABS σε Ελλάδα & Κύπρο!

5 Σεπτεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Ο εργαστηριακός έλεγχος και ανάλυση των τροφίμων είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων για τους καταναλωτές και την κοινωνία. Ο διαπιστευμένος εργαστηριακός έλεγχος συνδυαζόμενος με την αξιόπιστη επιθεώρηση και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων είναι οι πυλώνες που διασφαλίζουν την ασφαλή και ποιοτική παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση στην αγορά ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων.

Σε αυτήν την πραγματικότητα που διαμορφώνεται, η TÜV AUSTRIA, ο Διεθνής Κορυφαίος Οργανισμός Τεχνικών Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με παρουσία σε 41 χώρες, αποφάσισε την στρατηγική συνεργασία μέσω της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και τη συνένωση των δυνάμεων της με την FOOD ALLERGENS LABS, τα διαπιστευμένα εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων και νερού σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS διαθέτουν ευρύτατο πεδίο διαπιστεύσεων σε περισσότερες από 1.100 παραμέτρους σε τρόφιμα και νερό. Ξεχωρίζουν για τις πρωτοποριακές διαπιστεύσεις σε ethylenoxide, pyllolizidine alkaloids, amino acids που τα καθιστούν ως τα μοναδικά εργαστήρια αναλύσεων στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης που κατέχουν τέτοιου είδους διαπιστεύσεις, ενώ, πρόσφατα απέκτησαν NMR εργαστηριακό εξοπλισμό, για την πρωτοποριακή ανάλυση προέλευσης ελαιόλαδου.

Σήμερα, τα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS απασχολούν σε μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση 33 υπαλλήλους σε Ελλάδα και Κύπρο με διαπιστευμένα εργαστήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Λάρνακα.

Τα εργαστήρια FOOD ALLERGENS LABS διατηρούν την οικονομική και διοικητική τους αυτοτέλεια και βάσει του επιχειρηματικού σχεδίου, θα ενδυναμωθούν περαιτέρω για την επιτυχή κάλυψη και νέων αναγκών στις εργαστηριακές αναλύσεις, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς των τροφίμων. Στόχος αυτής της συνέργειας είναι η παροχή στην ελληνική και παγκόσμια αγορά ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών εργαστηριακών αναλύσεων, οι οποίες είναι απαραίτητες & προαπαιτούμενες για την αξιόπιστη πιστοποίηση προϊόντων τροφίμων και την τοποθέτησή τους στις αγορές.

Ο κος Γιώργος Σειραγάκης, Γενικός Διευθυντής των εργαστηρίων FOOD ALLERGENS LABS σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: H στρατηγική μας συνέργεια με τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης TÜV AUSTRIA δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον στην Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο, για την εργαστηριακή ανάλυση των τροφίμων. Τα εργαστήριά μας θα ενδυναμωθούν σημαντικά με την νέα αυτή συμφωνία μας και προσδοκούμε σε περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στην ευρεία πελατειακή μας βάση σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Η συνεχής αναβάθμιση των εγκαταστάσεων μας, της ανάπτυξης της τεχνογνωσίας μας σε νέες αναλύσεις, της συνεχούς επέκτασης του πεδίου των διαπιστεύσεων μας, της συνέργειας με την TÜV AUSTRIA για την περαιτέρω ανάπτυξή μας με τον συνδυασμό των δυνάμεων μας, είναι καίριες στοχεύσεις μας και ανήκουν στα άμεσα συμφωνημένα πλάνα μας. Όλοι στα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και σίγουροι για τα λαμπρά αποτελέσματα αυτής της συνέργειας.

Ο κος Γιάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, Executive Business Director Business Assurance τoυ TÜV AUSTRIA Group και εκτελεστικό μέλος του Executive Committee του TÜV AUSTRIA Group, δήλωσε σχετικά: Καλωσορίζουμε τα διαπιστευμένα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS στο διεθνή όμιλο της TÜV AUSTRIA. Τα εργαστήρια είναι γνωστά από την ίδρυσή τους για τις πρωτοποριακές τους υπηρεσίες, την ευελιξία και την ταχύτητά τους και το ξεχωριστό αποτύπωμά τους στην αγορά των εργαστηριακών αναλύσεων και δοκιμών που τα έχουν ήδη οδηγήσει σε μια από τις πρώτες θέσεις της αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο. Καλωσορίζουμε τους νέους μας συναδέλφους και είμαστε ανυπόμονοι για να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ