TÜV AUSTRIA Hellas: Πιστοποίησε την Black Light με τo πρότυπο ISO 9001

23 Αυγούστου 2022 | Νέα Μελών

Η Black Light Κοιν.Σ.Επ. με την αμέριστη υποστήριξη των ανθρώπων της TÜV AUSTRIA HELLAS, του κορυφαίου Οργανισμού Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας των υπηρεσιών της.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 2019, με την κοινή τους δράση «Αγοραστική Εμπειρία για Όλους» με πρωτοβουλία και συμμετοχή της ομάδας εθελοντών «Armonia» της Barilla Hellas, και από τότε υπάρχει μία σταθερή σχέση εκτίμησης και προσφοράς μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία επισφραγίζεται με την αφιλοκερδή πιστοποίηση της Black Light σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

Η Co-founder της Black Light, κα Χρυσέλλα Λαγαρία δήλωσε σχετικά: «Για όλους και όλες εμάς στην Black Light, η εταιρεία TÜV AUSTRIA HELLAS δεν είναι ένας απλός υποστηρικτής, αλλά ένας πολύτιμος και ιδιαίτερα αγαπητός συνεργάτης. Στο πλαίσιο της πολιτικής διασφάλισης ποιότητας και της συνεχούς αναβάθμισης των λειτουργιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, πιστοποιηθήκαμε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 από έναν κορυφαίο φορέα για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σχετικά με την αναπηρία της τύφλωσης και την κινητική αναπηρία σε καταστήματα λιανικής πώλησης, σε εταιρικά περιβάλλοντα, σε πολιτιστικούς χώρους και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, καθώς και για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την προσβασιμότητα από άτομα με αναπηρία όρασης σε ιστοσελίδες και e-shop».

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων της TÜV AUSTRIA HELLAS, κα. Μ. Αγαπητού, δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά, για όλους εμάς στην TÜV AUSTRIA HELLAS, είναι στο DNA μας. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους και αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τον ηγετικό μας ρόλο, προσφέρουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην κοινωνία και φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ο ρόλος της Black Light στην αρωγή της κοινωνικοποίησης και εύρεσης εργασίας σε ανθρώπους με αναπηρία γενικά, και ειδικότερα με αναπηρία όρασης, καθώς και η εξοικείωση όλων των πολιτών με την έννοια της ισότιμης ενσωμάτωσης τους, μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων σε διάφορους οργανισμούς, επιχειρήσεις και σχολεία σε όλη την Ελλάδα, είναι πολύτιμη».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ