TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή και Ασημένια διάκριση στα Green Brand Awards 2024 για την αφοσίωση της στην Βιωσιμότητα

27 Μαρτίου 2024 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης,  Ελέγχων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης Οργανισμών, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Τεχνολογικών Λύσεων, γιορτάζει μια διπλή νίκη, αποσπώντας δύο διακρίσεις στα «Green Brand Awards 2024», στις κατηγορίες Green Certification και Green & Circular Economy, για την υπηρεσία  OK RECYCLED SCHEME. Η διπλή αυτή βράβευση αποτελεί σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσης της TÜV AUSTRIA Hellas στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης μέσα από τις υπηρεσίες της.

Η τελετή βράβευσης των «Green Brand Awards», της ετήσιας διοργάνωσης που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης που προωθούν την πράσινη οικονομία και τον βιώσιμο τρόπο ζωής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Το Σχήμα Πιστοποίησης OK Recycled της TÜV AUSTRIA HELLAS αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Βασίζεται σε δύο βασικές αρχές, στον έλεγχο ισοζυγίου μάζας, ο οποίος διασφαλίζει την ποσότητα του ανακυκλωμένου υλικού που χρησιμοποιείται και στην αξιοπιστία, προσφέροντας διαφάνεια στους περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς των εταιρειών. Στόχος του Σχήματος είναι η συμμόρφωση με την Οδηγία 2019/904 της ΕΕ για το ανακυκλωμένο πλαστικό, θέτοντας όρια για την περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο υλικό σε πλαστικά προϊόντα. Παράλληλα, συμβάλλει στην καταπολέμηση του «greenwashing», διασφαλίζοντας ότι οι δηλώσεις των εταιρειών όσον αφορά την περιβαλλοντική τους ευαισθησία είναι αληθείς και ακριβείς.

Μέσα από 30 χρόνια εμπειρίας και διεθνούς τεχνογνωσίας, η TÜV AUSTRIA Hellas έχει μεθοδικά αναπτύξει τα μεγέθη της με στοχευμένες εξαγορές, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της και διευρύνοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Με βασική προτεραιότητα την υποστήριξη της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, η TÜV AUSTRIA Hellas έχει αναπτύξει ένα ολιστικό σχήμα «πράσινων» υπηρεσιών, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν τις βέλτιστες πρακτικές και να επαληθεύσουν τον πραγματικό τους αντίκτυπο, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Ποιότητας & Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas, κα Μαρία Αγαπητού, δήλωσε: «Είναι τιμή για την εταιρία μας να λαμβάνει 2 βραβεία στο θεσμό των «Green Brand awards», επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση μας στη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων/πελατών μας. Με συνεχή έρευνα και βάσει διεθνών προτύπων/κανονισμών, αλλά και των πραγματικών αναγκών της οικονομίας και της κοινωνίας δημιουργούμε υπηρεσίες για την προώθηση της Βιωσιμότητας και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας».

 Ακόμα, ο Regional Product Manager Europe Sustainability & Water related engineering του ομίλου TÜV AUSTRIA κος Μενέλαος Κόκκινος, δήλωσε: «Το σχήμα πιστοποίησης OK Recycled ικανοποιεί την απαίτηση των καταναλωτών για μεγαλύτερη διαφάνεια στους «Πράσινους Ισχυρισμούς», σχετικά με το ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Τα δύο βραβεία του θεσμού των «Green Brand awards» αποτελούν σπουδαία αναγνώριση για την προσπάθεια και την αφοσίωση της TÜV AUSTRIA, να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ