TÜV AUSTRIA Hellas: Εγκαινιάζει μία νέα εποχή με τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη

20 Ιουνίου 2023 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, τα εγκαίνια των νέων της γραφείων της στο Παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη, παρουσία πλήθους καλεσμένων, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στα νέα της γραφεία στην οδό Κατσιμίδη 6 στη Θεσσαλονίκη, η TÜV AUSTRIA Hellas με την ομάδα των 60 και πλέον εργαζομένων και συνεργατών της, βρίσκεται με συνέπεια και επαγγελματισμό δίπλα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα νέα γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas στην Θεσσαλονίκη θα παρέχουν ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών υπηρεσιών για Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων, Τεχνικούς και Βιομηχανικούς Ελέγχους, Πιστοποιήσεις Επαγγελματικών Προσόντων, Υπηρεσίες για τη Νομοκανονιστική Συμμόρφωση Οργανισμών, Εργαστηριακές Αναλύσεις & Δοκιμές καθώς και σύγχρονες Τεχνολογικές Λύσεις για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις, όχι μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και στις ευρύτερες περιφέρειες της Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και δημιουργεί νέες υποδομές, προωθώντας παράλληλα την οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Chief Executive Officer της TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος καλωσόρισε μαζί με τον κ. Γεώργιο Ζαμπό, Διευθυντή Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας της TÜV AUSTRIA HELLAS, τον κ. Ιωάννη Ανδρονικίδη, Δ/ντα Σύμβουλο της ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον κ. Γεώργιο Σειραγάκη, Γενικό Διευθυντή των TÜV AUSTRIA FOOD ALLERGENS LABS τους παρευρισκόμενους, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας όλους στη νέα εποχή της TÜV AUSTRIA Hellas.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννης Καλλιάς δήλωσε: «Σήμερα εγκαινιάζουμε μαζί μια νέα εποχή για τον τομέα της πιστοποίησης, των τεχνικών ελέγχων, της εκπαίδευσης, των επαγγελματικών προσόντων, των εργαστηριακών δοκιμών και του ψηφιακού μετασχηματισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Όλο μας το πλούσιο χαρτοφυλάκιο είναι στη διάθεση κάθε επαγγελματία και επιχείρησης, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων. Σήμερα Μαζί, διαμορφώνουμε το μέλλον, δημιουργώντας ένα one-stop shop στη Βόρεια Ελλάδα και σε όλα τα Βαλκάνια. Μία εγγύηση ασφαλείας στην αλληλεπίδραση Επιχειρήσεων και Κοινωνίας, γιατί η πιστοποίηση, ο τεχνικός έλεγχος, η πιστοποιημένη εκπαίδευση και οι διαπιστευμένες αναλύσεις και δοκιμές είναι πολιτισμός!».

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν η κ. Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, η οποία εξήρε τη σημασία της Πιστοποίησης τόσο στον Ιδιωτικό Τομέα όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας τη σημασία της ενδυναμωμένης λειτουργίας της TÜV AUSTRIA Hellas στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά για τον κλάδο της Πιστοποίησης, η κυρία Πατουλίδου δήλωσε: «Είναι διαφορετικό να δηλώνεις κάτι και διαφορετικό να είσαι πιστοποιημένος σε αυτό που δηλώνεις. Με την Πιστοποίηση, η κάθε δήλωσή σου αποκτά αμέσως διαφορετική βαρύτητα. Χαιρόμαστε που αυτό το πολύ μεγάλο εργαλείο επεκτείνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη και βοηθάει και εμάς».   Το παρών έδωσε και ο κ. Χρήστος Νέστορας, Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα. Είμαστε δίπλα στην TÜV AUSTRIA Hellas, σε κάθε της βήμα, για την περαιτέρω ισχυροποίηση του κλάδου».

Παρούσες ήταν η κ. Ελένη Παπία, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου Παραρτήματος από τον κ. Ιωάννη Καλλιά και ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας πως προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες για τον κλάδο της Πιστοποίησης, των Επιθεωρήσεων, της Διαπίστευσης και της Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εορταστικό cocktail πάρτι τους παρευρισκόμενους. Το φαγητό και τα αναψυκτικά που δεν καταναλώθηκαν, προσφέρθηκαν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε», για τη διανομή τους σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ