TÜV AUSTRIA Hellas: Σημαντική διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

1 Μαρτίου 2023 | Νέα Μελών

Βραβεύτηκαν με Gold Award στα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας FEA 2023

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs, τα διαπιστευμένα εργαστήρια του κορυφαίου Οργανισμού Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas, απέσπασαν σημαντική διάκριση στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών Food Experts Award’s (FEA) 2023. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 31ης Detrop Expo της HELEXPO, τα καινοτόμα εργαστήρια, τιμήθηκαν με το Gold Award στην κατηγορία Excellent Science in Business Approach, συγκεντρώνοντας την ανώτατη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs διακρίθηκαν για τα υψηλής επιστημονικής αξίας προϊόντα που παράγουν στο εργαστήριο στην Λάρνακα (FA Food Allergens Lab LTD). Η συγκεκριμένη, εξαιρετικά καινοτόμος κατηγορία προϊόντων χρησιμοποιείται  για τον αυτοέλεγχο των αναλυτικών μεθόδων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων και εργαστηρίων.

Από το 2008, όπου και επιτεύχθηκε η παραγωγή του πρώτου πιστοποιημένου υλικού αναφοράς για την επαλήθευση δοκιμών ανίχνευσης αλλεργιογόνου αυγού σε τρόφιμα, η μονάδα παραγωγής CRM εξειδικεύτηκε περεταίρω στην παραγωγή και των υπολοίπων αλλεργιογόνων, για τα οποία από το 2016 κατέχει και τη σχετική αναγνώριση από τον AOAC. Το 2017, τα προϊόντα FAL-RFM διακρίθηκαν με το βραβείο καινοτομίας Spotlight στα  πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Fruit Logistica στο Βερολίνο, ενώ πρόσφατα αναπτύχθηκε και το 1ο CRM για PFAS και PFOA. Tα πρότυπα υλικά αναφοράς FAL-RFM εξάγονται, πλέον σε περισσότερες από 52 χώρες.

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum, το website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την “ψυχή” των τροφίμων και έχουν σαν στόχο να τιμήσουν εταιρίες και οργανισμούς για την επίτευξη στόχων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων.

 Στο πλαίσιο της βράβευσης ο κ. Γιώργος Σειραγάκης, Γενικός Διευθυντής των TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει κίνητρο συνέχειας, πάντα με οδηγό την καινοτομία. Τα εργαστήριά μας εφαρμόζοντας τα υψηλότερα και διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας με μεγάλο πλήθος διαπιστεύσεων και διεθνών αναγνωρίσεων, έχουν ξεχωρίσει για τις έγκυρες και αξιόπιστες εργαστηριακές αναλύσεις. Και έτσι συνεχίζουμε συμβάλλοντας δυναμικά στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας των εργαστηριακών αναλύσεων προάγοντας την ασφάλεια στον κλάδο των τροφίμων με νέα διαπιστευμένα εργαστήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Λάρνακα και με συνεργασίες που επεκτείνονται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότια Αμερική».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ