TÜV AUSTRIA Hellas: Απέδωσε τρεις νέες πιστοποιήσεις ISO στο εμβληματικό ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

4 Απριλίου 2023 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, πιστοποίησε το εμβληματικό ξενοδοχείο των Αθηνών NJV Athens Plaza με τρεις νέες σημαντικές πιστοποιήσεις συστημάτων διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα: ISO 14001 για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ISO 45001 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και ISO 50001 για τα συστήματα ενεργειακής απόδοσης. Η τελετή απονομής  έλαβε χώρα την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στα ανανεωμένα Κεντρικά Γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas, στην Αγία Παρασκευή.

Με τις εν λόγω πιστοποιήσεις, η TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαιώνει ότι το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza έχει υιοθετήσει μια σειρά διαδικασιών που αξιολογούν και ελέγχουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων του, παρέχει ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους του, ενώ παράλληλα, έχει θέσει συγκεκριμένους ενεργειακούς στόχους και έχει αναπτύξει ένα σχέδιο ενεργειακής παρακολούθησης και διαχείρισης της κατανάλωσης ενέργειας.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν από πλευράς του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, η Γενική Διευθύντρια  κα. Βάνα Λαζαράκου, η κα. Ρόζα Τσιριγώτη, Guest Relations & Corporate Social Responsibility Manager και ο κος Θεόδωρος Θεοδωρουλάκης, Quality Manager και από πλευράς της TÜV AUSTRIA Hellas, ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, ο κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης, Αν. Γενικός Δ/ντής, η κα. Μαρία Αγαπητού, Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης & Προϊόντων,  ο κος Κων/νος Γκιόκας, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & η κα. Βάσω Κωτσάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας. Επίσης στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν και στελέχη της εταιρείας συμβούλων PRIORITY A.E, η οποία ανέλαβε την προετοιμασία των διαδικασιών του NJV Athens Plaza, προς την πιστοποίηση με παρόντες τον Δρ. Λευτέρη Αναστασάκη, Αντιπρόεδρο και τον κ. Γεώργιο Καράντζαλη, Σύμβουλο Συστημάτων Διαχείρισης.

Με αφορμή τις πιστοποιήσεις ISO, η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza Βάνα Λαζαράκου, ανέφερε: «Η αφοσίωσή στις Αρχές μας για το Περιβάλλον & την Ενέργεια, την Κοινωνία & το Ανθρώπινο Δυναμικό μας, μας οδήγησαν σε αυτές τις πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου με βάση τα βέλτιστα διεθνή πρότυπα. Το NJV Athens Plaza βρίσκεται σταθερά μπροστά ως προς τις πολιτικές εταιρικής διακυβέρνησης που εφαρμόζει αλλά και τις τουριστικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει».

Ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνοντας Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas δήλωσε σχετικά: «H Πιστοποίηση αποτελεί για κάθε σύγχρονο Οργανισμό, ένα ζωτικό βήμα για τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, τη βελτιστοποίηση της χρήσης ενέργειας αλλά και τη μείωση του κόστους, προσδίδοντας πρόσημο υπευθυνότητας στον Τουρισμό.  Η επιτυχής πολλαπλή πιστοποίηση του NJV Athens Plaza καταδεικνύει την ισχυρή δέσμευση του εμβληματικού ξενοδοχείου για περιβαλλοντική βιωσιμότητα, για την εφαρμογή ορθών πρακτικών διαχείρισης ενέργειας αλλά και για την ασφάλεια των ανθρώπων και των πελατών, δημιουργώντας αξία για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ