TÜV AUSTRIA Hellas: Αναδείχθηκε «GREEK BUSINESS CHAMPION» στο θεσμό Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

7 Αυγούστου 2023 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, αναδείχθηκε «GREEK BUSINESS CHAMPION», στην 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2022 στο Golf Prive στη Γλυφάδα. Η εταιρεία έχει διακριθεί τα τελευταία έτη ως κορυφαία επιχείρηση του κλάδου των πιστοποιήσεων, με οργανική ανάπτυξη που υπερέβη το 30% το 2022 στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας έτσι την πολύτιμη συμβολή της πιστοποίησης στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.

Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας είναι ένας θεσμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, που πρωταγωνιστούν και στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPION» επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000 € και αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Chief Executive Officer της TÜV AUSTRIA Hellas, δήλωσε: «Η διάκριση της εταιρείας μας στο θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023» μας γεμίζει υπερηφάνεια και επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια χρονιά μεγάλης ανάπτυξης για την TÜV AUSTRIA Hellas στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και να καλύπτουν παράλληλα όλους του τομείς της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην δυναμική μας είσοδο στο χώρο των διαπιστευμένων αναλύσεων και δοκιμών μέσω της Food Allergens Labs, στην περαιτέρω επέκτασή μας στην πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων μέσω της ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εκπαιδευτικών λύσεων για τις επιχειρήσεις μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης και του gamification. Έτσι, επεκτείναμε δυναμικά το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας με Εργαστηριακές Αναλύσεις, μερικές εκ των οποίων μοναδικές σε όλη την ΝΑ Ευρώπη, με 190 καινούρια Σχήματα Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων και με Τεχνολογικές Λύσεις για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις και εν γένει Ψηφιακές Λύσεις, απαραίτητες για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της οικονομίας μας. Με μία οργανική ανάπτυξή σε Ελλάδα και Κύπρο που υπερέβη το 30% το 2022, συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, με όχημα την καινοτομία και προορισμό την ασφάλεια, ώστε να κάνουμε τη διαφορά στην Πιστοποίηση, στους Τεχνικούς Ελέγχους, στην Εκπαίδευση και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ