TÜV AUSTRIA Hellas: Η Γενική Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος διαθέτει το πρώτο διαπιστευμένο πιστοποιητικό σύμφωνα με το πρότυπο ISO 37301

20 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, απένειμε το πρώτο Διαπιστευμένο Πιστοποιητικό Συστήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης ISO 37301 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνέχεια επιτυχούς επιθεώρησής της.

Με την εν λόγω πιστοποίηση, η TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαιώνει ότι η Γενική Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που προκύπτουν για την κανονιστική συμμόρφωση και τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης.

Η νέα υπηρεσία της TÜV AUSTRIA Hellas, τoυ πρώτου Διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης της Ελλάδας και έναν από τους πρώτους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το πρότυπο ISO 37301, αφορά τους οργανισμούς, που επιδιώκουν σταθερή τήρηση των υποχρεώσεων συμμόρφωσης και εξοπλίζει τους οργανισμούς με ένα σύνολο εργαλείων (πολιτικές, διαδικασίες και ελέγχους), που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια κουλτούρα συμμόρφωσης.

O Γενικός Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Τράπεζας και του Ομίλου, κος Παναγιώτης Δασμάνογλου αναφέρει σχετικά: Σε συνέχεια του έργου μας και πιστά προσηλωμένοι στις διεθνείς πρακτικές, επιβεβαιώνουμε για μία ακόμα φορά τη Συμμόρφωση μας με τις εποπτικές απαιτήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές, και είμαστε περήφανοι που πρώτοι απ’ όλους λάβαμε διαπιστευμένο πιστοποιητικό σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 37301, για την Κανονιστική Συμμόρφωση των οργανισμών.

Η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 και αποτέλεσε την πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού κράτους, με καθοριστική συνεισφορά στην οικονομική ζωή του τόπου σε αυτά τα 181 χρόνια ιστορίας της. Σήμερα η Εθνική ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με δυναμική συμβολή στη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και τον αναπτυξιακό και κοινωνικό μετασχηματισμό της χώρας και προσφέρει ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών στην Ελλάδα, γράφοντας το νέο κεφάλαιο της Πιστοποίησης στη χώρα μας μέσα από το καινοτόμο και υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ