TÜV AUSTRIA Hellas: O Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas

15 Μαΐου 2023 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, με χαρά υποδέχθηκε τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη που επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας στις 9 Μαΐου 2023. Αφορμή της επίσκεψης του Υπουργού υπήρξε ο τριπλασιασμός του αριθμού εργαζομένων της εταιρείας και η εφαρμογή καλών πρακτικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την συνεχή κατάρτισή τους.

O Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην αρχή της ομιλίας του προς τους εργαζόμενους, εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή του για το εφαρμοζόμενο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος της εταιρείας, των πολιτικών αμοιβών και επιβράβευσης που εφαρμόζει καθώς και την αλματώδη αύξησης του αριθμού των εργαζομένων της, την τελευταία διετία. Κατά την σύντομη τοποθέτησή του, ο Υπουργός επισήμανε τη σπουδαιότητα της Δια βίου Μάθησης και της Πιστοποίησης των Επαγγελματικών Προσόντων  των εργαζομένων για την προσωπική τους εξέλιξη, αλλά και της Πιστοποίησης εν γένει, η οποία συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία κάθε επιχείρησης.

Ο κ. Καλλιάς, Chief Executive Officer της TÜV AUSTRIA Hellas με τη σειρά του καλωσόρισε τον κ. Χατζηδάκη στην εταιρεία και ξενάγησε τον Υπουργό και την ομάδα του στα πλήρως ανακαινισμένα κεντρικά γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas. Πραγματοποίησε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας αλλά και της αλματώδους ανάπτυξης που έχει γνωρίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Η TÜV AUSTRIA Hellas απαρτίζεται από εργαζομένους και στελέχη με σπουδές Ανώτερης και Ανώτατης βαθμίδας συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών σε ποσοστό 76%, ενώ, η αναλογία γυναικών προς άνδρες είναι 54% γυναίκες και 46% άνδρες. Οι ανώτερες διοικητικές θέσεις ανήκουν σε γυναίκες κατά ποσοστό 35%, ενώ, η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με δεκάδες δράσεις ετησίως, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στο up-skilling και re-skilling με σύστημα αξιολόγησης των αναγκών εκπαίδευσης, αναλόγως της θέσης και των αρμοδιοτήτων των εργαζομένων της.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ