TÜV AUSTRIA Hellas: Γιορτάζει την επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου TÜV AUSTRIA. Πάντα μπροστά!

8 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

Με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του TÜV AUSTRIA Group για το έτος 2021, που βρίσκει την TÜV AUSTRIA με νέο ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας και θεμελιώδη μεγέθη (κερδοφορία, καθαρή θέση, ρευστότητα) καλύτερα από σχεδόν το σύνολο του ανταγωνισμού της σε διεθνή κλίμακα, εορτάζεται στην Βιέννη και σε άλλες 40 χώρες που το Group έχει σήμερα παρουσία, η συμπλήρωση 150 ετών από την ίδρυσή της.

Η Ελληνική θυγατρική TÜV AUSTRIA HELLAS – εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες στη χώρα μας – δημιουργεί υπηρεσίες ελέγχου, εκπαίδευσης και πρωτοποριακών σχημάτων πιστοποίησης, συμβάλλοντας στη συνολική εξέλιξη της κοινωνίας, της οικονομίας, της αγοράς και της κάλυψης των σύγχρονων προκλήσεων. Σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσεται περαιτέρω και στοχεύει στην ενδυνάμωση της Ελληνικής οικονομίας μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων που προάγουν την επαγγελματική κατάρτιση και την πιστοποίηση δεξιοτήτων, τoν έλεγχο και την πιστοποίηση αειφόρων και περιβαλλοντικών πρακτικών μέσα από τα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την υιοθέτηση πραγματικών μέτρων και διαδικασιών προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και την συνεχή αύξηση και διαρκή κατάρτιση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της.

Το 2021 η TÜV AUSTRIA ως υπεύθυνος «εταιρικός πολίτης» ανέπτυξε και εξέλιξε το καινοτόμο και υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο των περισσότερων από 270 υπηρεσιών της, εμπλουτίζοντας το με την σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την αειφορία και το περιβάλλον TÜV AUSTRIA Green Action, που καλύπτουν τις ανάγκες της κοινωνίας και των επιχειρήσεων και απαντούν στα σύγχρονα ερωτήματα των εταιρικών πελατών της αλλά και των πολιτών, γράφοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα νέο κεφάλαιο για τους Τεχνικούς Ελέγχους και την Πιστοποίηση στην χώρα μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director του Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώνοντας μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, συνεχίζουμε με ευθύνη και μεγάλη αισιοδοξία να δημιουργούμε πρωτοποριακές υπηρεσίες ελέγχων, καινοτόμα ολοκληρωμένα σχήματα πιστοποίησης, νέα σχήματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης δεξιοτήτων, διευρύνοντας το ήδη ισχυρό χαρτοφυλάκιό μας, ενώ, παράλληλα ανταποκρινόμαστε με γρήγορα αντανακλαστικά στις αναδυόμενες ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς μας. Δεν ξεχνάμε, πως η κύρια αποστολή μιας σύγχρονης επιχείρησης σήμερα, είναι, πρώτα να ακούει, να αφουγκράζεται και μετά να δρα υπεύθυνα. Ταυτόχρονα, επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στους ανθρώπους μας. Η μεγαλύτερη διαχρονική επένδυσή μας ήταν και θα είναι οι άνθρωποί μας. Η ιδιότητά μας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης δίπλα στους ανθρώπους μας και στους πελάτες μας, είναι ο οδηγός για το μέλλον μας. Αυτό ορίζει και το όραμά μας για το 2030».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ