TÜV AUSTRIA LiCi: Η πλέον εύχρηστη λύση για τη Νομοκανονιστική Συμμόρφωση κάθε επιχείρησης

16 Φεβρουαρίου 2024 | Νέα Μελών

Σε μια εποχή που οι απαιτήσεις προς τις επιχειρήσεις αυξάνονται διαρκώς, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, TÜV AUSTRIA Hellas, πρωτοπορεί με ψηφιακές λύσεις για την εξασφάλιση της πλήρους επίγνωσης και κατανόησης του νομικού και κανονιστικού περιβάλλοντος που διέπει τη λειτουργία και τη δραστηριότητάς τους. Η πλατφόρμα Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης LiCi ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τις νομοθετικές και κανονιστικές εξελίξεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επιχειρήσεων, καθιστώντας την ενημέρωση, κατανόηση και συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς εύκολη και αποτελεσματική.

Πιο αναλυτικά, η TÜV AUSTRIA Hellas, με την πλέον σύγχρονη Πλατφόρμα LiCi και τη σχετική εφαρμογή για κινητές συσκευές παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες Υποστήριξης και Ενημέρωσης, με όλες τις εξελίξεις και αλλαγές στο ισχύον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, που αφορά σε κάθε λειτουργία μιας επιχείρησης. Μέσω της Πλατφόρμας και της εφαρμογής LiCi, κάθε επιχείρηση έχει πρόσβαση στο εξατομικευμένο Μητρώο εφαρμοστέας νομοθεσίας ανά κλάδο και πυλώνα ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα άμεσης και διαρκούς ενημέρωσης για τις νομοθετικές και κανονιστικές εξελίξεις που την αφορούν. Ακόμα, παρέχεται η δυνατότητα έγκαιρης ενημέρωσης των εκάστοτε υπευθύνων κάθε επιχείρησης, σε περιπτώσεις όπου προβλέπεται από το νόμο κάποια προθεσμία ή ενέργεια, με σκοπό την άμεση συμμόρφωση με τις νέες υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας Μητρώου Αδειών & Παραβάσεων, προσφέροντας της δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης προθεσμιών.

Μέσα από 30 χρόνια εμπειρίας και διεθνούς τεχνογνωσίας, η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει τις επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο δραστηριοποίησης, δημιουργώντας νέα εργαλεία που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας.

H Νόνικα Μπάκα, Global Product Manager for Legal Compliance & Technical Advisory Services και Head of Legal Compliance Division της TÜV AUSTRIA Hellas, δήλωσε: «Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και πρέπει να προσαρμοστούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, η TÜV AUSTRIA Hellas δημιούργησε την Πλατφόρμα και την εφαρμογή LiCi για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στις απτές, πραγματικές και καθημερινές ανάγκες. Με σημείο αναφοράς την καινοτομία, την πρόοδο, και την χρήση προηγμένων τεχνολογιών, συμβάλλουμε στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις, να  συμμορφώνονται με τις νέες διατάξεις και να αναπτύσσονται διαρκώς».

 

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ