TÜV AUSTRIA Hellas: Πρωτοποριακή πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης

8 Απριλίου 2022 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις σύνθετες προσκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι σύγχρονοι Οργανισμοί σχετικά με την τήρηση των νομοκανονιστικών απαιτήσεων, μέσα από το νέο, καινοτόμο εργαλείο, δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ενός ολιστικού μοντέλου συμμόρφωσης που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, η Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, έχει στόχο την αξιόπιστη ενημέρωση και την εν γένει Υποστήριξη των επιχειρήσεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και αλλαγές στο ισχύον νομικό πλαίσιο. Μέσα από το σύγχρονο, εύχρηστο, ασφαλές και φιλικό εργαλείο, επιτυγχάνεται η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσδίδοντας αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε Οργανισμό που το επιλέγει.

Επιπλέον, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες της, τρία διαφορετικά επίπεδα βαθμού συνεργασίας: Core Level, Advanced Level, Premium Level.

Η καινοτόμα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού μαζί με την προστιθέμενης αξίας Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) που ήδη περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας, προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης ανάλογα με τον χώρο δραστηριότητας κάθε Οργανισμού.

Σημειώνεται ότι μέσα από την Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) οι επιχειρήσεις ενημερώνονται έγκαιρα για την συμμόρφωση των παρεχόμενων πληροφοριών επισήμανσης της χώρας που προορίζονται για διακίνηση, διασφαλίζοντας την αποφυγή και πρόληψη ανακλήσεων σχετικών με τις επισημάνσεις.

Η TÜV AUSTRIA Hellas παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και με την πρωτοποριακή Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και την πολλαπλασιαστικής αξίας Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) απαντάει στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Σε ένα κόσμο που όλα συνεχώς αλλάζουν, η TÜV AUSTRIA Hellas μένει σταθερά στο πλευρό των Οργανισμών, προωθώντας μια νέα εταιρική κουλτούρα, βασισμένη στα γρήγορα αντανακλαστικά, την εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και την αξιόπιστη ενημέρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Υπηρεσίες βρείτε εδώ.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ