TÜV AUSTRIA Hellas : Πρώτος διαπιστευμένος φορέας στην Ελλάδα στον κανονισμό 2018/848 για την βιολογική παραγωγή

3 Φεβρουαρίου 2022 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, αποτελεί τον πρώτο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα και έναν από τους πρώτους στην Ευρώπη που αξιολογήθηκαν και διαπιστεύθηκαν με τον νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2018/848 για τη πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία πιστή στην υπόσχεση της να συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και να συμβάλει ενεργά στην εξέλιξη κάθε τομέα της ελληνικής οικονομίας, όπως και στη πρωτογενή αγροτική παραγωγή, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στέκεται στο πλευρό των οργανισμών και των επιχειρήσεων για την ανάδειξη της κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητάς τους.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, μέσω της πρωτοποριακής αυτής πιστοποίησης για τη πρωτογενή αγροτική παραγωγή, δίνει την ευκαιρία για πρώτη φορά σε Οργανισμούς και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να επενδύσουν στην αγροτική ανάπτυξη, και συγκεκριμένα σε όλα τα επιμέρους τμήματα της διαδικασίας από την καλλιέργεια των αγαθών έως την κατανάλωση των βιολογικών προϊόντων. Ο νέος κανονισμός, με ημερομηνία υποχρεωτικής εφαρμογής την 01.01.2022 οριζόντια για όλες τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς της βιολογικής γεωργίας, κτηνοτροφίας και μεταποίησης, αφορά στους κανόνες για τη βιολογική παραγωγή και στην επισήμανση των βιολογικών προϊόντων ενώ, αντικαθιστά τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 834/2007 ο οποίος δεν ισχύει πια.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας αντιλαμβάνεται και παρακολουθεί τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή, συμμορφώνεται πρώτη με τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας γνωστής και ως Green Deal για την διαφύλαξη του περιβάλλοντος και την μείωση των επιβλαβών επιπτώσεων λόγω της κλιματικής αλλαγής. Με πίστη στην βιολογική παραγωγή και με πράξη που συνάδει με την ουσία της βιολογικής πιστοποίησης, ενσωματώνει στο χαρτοφυλάκιο τη νέα καινοτόμα υπηρεσία πιστοποίησης και διασφαλίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές, υψηλών προδιαγραφών μοντέλα στην μεταχείριση των ζώων και την τροφοδότηση της αγοράς των βιολογικών προϊόντων με σεβασμό τόσο στον αγρότη, όσο στον καταναλωτή.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ