TÜV AUSTRIA Hellas: Η TÜV AUSTRIA καλωσορίζει την ACTA!

2 Αυγούστου 2022 | Νέα Μελών

Η πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων αποτελεί σήμερα μια ουσιαστική προϋπόθεση και βασική ανάγκη για τον σύγχρονο επαγγελματία προκειμένου να τοποθετηθεί με επιτυχία σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Στο νέο αυτό περιβάλλον η κίνηση, η μεταβολή και η δημιουργία νέων αναγκών στην αγορά εργασίας είναι η νέα πραγματικότητα.

Σε αυτό το πρίσμα του νέου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται, η TÜV AUSTRIA, ο διεθνής κορυφαίος οργανισμός τεχνικών ελέγχων και πιστοποιήσεων με παρουσία σε 41 χώρες, αποφάσισε τη στρατηγική συνεργασία και τη συνένωση των δυνάμεων της με την ACTA, τον τεχνοβλαστό Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας – εξαγοράζοντας πρόσφατα το 51% των μετοχών της. Η ACTA διατηρεί την οικονομική και διοικητική της αυτοτέλεια και βάσει του επιχειρηματικού σχεδίου, θα ενδυναμωθεί περαιτέρω για την επιτυχή κάλυψη των νέων αναγκών πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τη στρατηγική αυτή τοποθέτηση ο χώρος της πιστοποίησης των επαγγελματικών δεξιοτήτων αναδιατάσσεται στην Ελλάδα, αφού δημιουργείται ο μεγαλύτερος πόλος στη χώρα, θέτοντας την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ποιότητα σε πρώτο πλάνο. Στόχος αυτής της συνέργειας είναι η παροχή στην ελληνική και παγκόσμια αγορά ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών, προς όφελος της αγοράς και των επαγγελματιών.

Ο κος Γιάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA, δήλωσε σχετικά: H στρατηγική μας συνέργεια με τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης TÜV AUSTRIA δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον στην Ελλάδα και όχι μόνο, για την πιστοποίηση των επαγγελματιών. Η ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών πιστοποίησης επαγγελματιών επιτέλους αποκτά την έκφραση που της αξίζει και στην χώρα μας. Τα σχέδια μας είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά και αλλάζουν τον χώρο δίδοντας την απαραίτητη ώθηση στο όραμα της πιστοποίησης, με την υποστήριξη του διεθνούς Group της TÜV AUSTRIA. Όλοι στην ACTA, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και σίγουροι για τα λαμπρά αποτελέσματα αυτής της συνέργειας.

Ο κος Γιάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, Executive Business Director Business Assurance τoυ TÜV AUSTRIA Group και εκτελεστικό μέλος του Executive Committee του TÜV AUSTRIA Group, δήλωσε σχετικά: Καλωσορίζουμε την ACTA στο διεθνή όμιλο της TÜV AUSTRIA. Η ACTA γνωστή από την ίδρυσή της για το ήθος, την ποιότητα και το ξεχωριστό αποτύπωμά της στην αγορά της πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων της χώρας μας έχει ξεχωρίσει, χρόνια τώρα, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα με το DNA της TÜV AUSTRIA. Χαρακτηριστικά όπως τα πρότυπα αξιών, το ήθος, τη συνέπεια και τη συνέχεια, την ευθύνη και εν τέλει την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Ο χώρος των επαγγελματικών δεξιοτήτων βρίσκει την έκφρασή του μέσα από τη συνέργεια των δύο κορυφαίων εταιρειών του χώρου. Τα καλύτερα έρχονται!

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ