TÜV AUSTRIA Hellas: Πιστοποίησε τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με το πρότυπο ISO 14001:2015

11 Απριλίου 2022 | Νέα Μελών

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την διαδικασία πιστοποίησης όλων των διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015.

Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ISO 14001, αποτελεί το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο σχετικά με την Περιβαλλοντική Διαχείριση. Με το πρότυπο ISO 14001, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δεσμεύεται για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τη λειτουργία των υπηρεσιών του, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη συνεχή προστασία του περιβάλλοντος.

Η Διευθύντρια Βελτίωσης Ποιότητας του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κα Μαρία Γερμενή, αναφέρει: «Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης ποιότητας και το 1999 έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001. Παρέχουμε τα απαραίτητα μέσα και πόρους και συμμετέχουμε ενεργά στην εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, διασφαλίζοντας τη συνεχή βελτίωση του οργανισμού μας. Και βέβαια, αναπόσπαστο μέρος της ολοκληρωμένης διαχείρισης είναι ο σεβασμός στο Περιβάλλον. Δεσμευόμαστε λοιπόν στη συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών μας επιδόσεων, με συστηματική καταμέτρηση και άμεσο έλεγχο των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τις δραστηριότητες μας, με συνετή χρήση φυσικών πόρων, με ορθή διαχείριση αποβλήτων».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κ. Γιώργος Ευ. Σπανός, αναφέρει: « Το Περιβάλλον και οι ενέργειες που σχετίζονται με την προστασία του, αποτελούν καίριο άξονα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ και εκφράζονται από την Περιβαλλοντική Πολιτική της, σύμφωνα με την οποία έχει δεσμευθεί να αποτιμά τις έμμεσες ή άμεσες επιπτώσεις των δραστηριοτήτων στο περιβάλλον, καθώς και να βελτιώνει συνεχώς την περιβαλλοντική της πολιτική. Στόχος όλων μας είναι η Μετάβαση σε μια Καθαρή, Υγιή και Περιβαλλοντικά Ευαίσθητη Επιχειρηματική Δομή. Εμπιστευόμαστε φορείς όπως η TÜV AUSTRIA Hellas για την πιστοποίησή μας και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της για την εξαιρετική και διαχρονική συνεργασία. Σεβόμαστε το Περιβάλλον και γινόμαστε όλοι μέρος της προσπάθειας για ένα πιο πράσινο μέλλον στον τομέα των υπηρεσιών υγείας. Η συνολική βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών και της περιβαλλοντικής επίδοσης είναι για τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ύψιστη υποχρέωση προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο έχουν, την υγεία τους».

Η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης & Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas, κα Μαρία Αγαπητού, δήλωσε : « Στην TÜV AUSTRIA Hellas προάγουμε την αξία της επιθεώρησης με την συμβολή έμπειρων και καταρτισμένων επιθεωρητών σε όλους τους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας και εν προκειμένω των δύο βασικών πυλώνων της Υγείας και του Περιβάλλοντος. Με την πιστοποίηση των διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001, αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός και η υπευθυνότητα του Οργανισμού προς το Περιβάλλον μέσα από όλες τις λειτουργικές διαδικασίες».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε: «Η TÜV AUSTRIA Hellas στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των επιχειρήσεων που μέσα από ολοκληρωμένα, υψηλών προδιαγραφών διεθνώς αναγνωρισμένα σχήματα πιστοποίησης αποδεικνύουν απτά την περιβαλλοντική τους ευαισθησία – ειδικά σήμερα που οι προκλήσεις για την διασφάλιση της αειφορίας και του σεβασμού του περιβάλλοντος σε όλες τις δραστηριότητες της οικονομίας είναι κεφαλαιώδους σημασίας και γίνεται πρωταρχικής όταν μιλάμε για τον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας. Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ένας από τους πιο μεγάλους ομίλους παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας της χώρας μας, προχωρά μπροστά και ενισχύει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία και εφαρμογή αειφόρων και καινοτόμων υπηρεσιών για την Υγεία με πιστοποιημένη δέσμευση στο Περιβάλλον. Της αξίζουν συγχαρητήρια».

Η TÜV AUSTRIA Hellas δημιουργώντας υπηρεσίες και ολοκληρωμένα σχήματα πιστοποίησης για Πράσινες και Αειφόρες Δράσεις, προάγει την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ικανοποιεί ολοκληρωμένα τις σύγχρονες απαιτήσεις της Κοινωνίας και του Ελληνικού Επιχειρείν στα περιβαλλοντικά θέματα.

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ