TÜV AUSTRIA Hellas: Διάκριση στα βραβεία “Diamonds of the Greek Economy 2022

19 Δεκεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

H TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μία ακόμα χρονιά στη διοργάνωση-θεσμό του ελληνικού επιχειρείν «Diamonds of the Greek Economy». Στην τελετή βράβευσης επιχειρηματικής αριστείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου καθώς και στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και σημαντικών φορέων της χώρας.

H TÜV AUSTRIA Hellas με παρουσία σχεδόν τριών δεκαετιών στην Ελλάδα, ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας για την απρόσκοπτη αναπτυξιακή της πορεία. Συγκεκριμένα μέσα στο 2021 ενίσχυσε περεταίρω το καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της που απευθύνεται σε σχεδόν 40 κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία του TÜV AUSTRIA Group αλλά και τις υγιείς επιχειρηματικές βάσεις που διαθέτει, σημείωσε για την περίοδο 2020-2021 σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 21,5%, ενώ τα κέρδη προ φόρων (EBIT) αυξήθηκαν κατά 73,1% σε σύγκριση με το 2020.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία εντός του 2022 διεύρυνε το αποτύπωμά της στην αγορά της πιστοποίησης και των αναλύσεων και δοκιμών μέσα από δύο σημαντικές εξαγορές, της ACTA και της Food Allergens Labs (δύο νομικές οντότητες από μια σε Ελλάδα και Κύπρο), μέσα από την ενσωμάτωση των οποίων ενδυνάμωσε τους πυλώνες της Πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων αλλά και των εργαστηριακών ελέγχων και αναλύσεων στα πεδία της ασφάλειας τροφίμων και περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο, ο αριθμός των εργαζομένων της εταιρείας αυξήθηκε κατά 60% τα τελευταία 2 έτη, υπερβαίνοντας τους 200 μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης εργαζομένους και τους 235 εξωτερικούς συνεργάτες σε 5 (πέντε) διαφορετικά γεωγραφικά σημεία της Ελληνικής επικράτειας που διατηρεί τοπικά γραφεία.

Τα «Diamonds of the Greek Economy 2022», διοργανώθηκαν από την «Ναυτεμπορική», η οποία με αυτόν τον τρόπο επιβράβευσε εταιρείες οι οποίες επέδειξαν υψηλότατες επιδόσεις το 2021, κυρίως σε ό,τι αφορά τα καθαρά τους αποτελέσματα, και οι οποίες λειτούργησαν ως παραδείγματα προς μίμηση για νέους επιχειρηματίες, που διεκδικούν κεντρικό ρόλο και ισχυρή θέση στην αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση της εταιρείας μας στο θεσμό “Diamonds of the Greek Economy 2022. Η TÜV AUSTRIA Hellas συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα. Κι είμαστε διπλά περήφανοι γιατί αυτή η ανάπτυξη  αντανακλάται σε όλη μας τη λειτουργία-τόσο στις νέες πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες που δημιουργούμε για όλους εκείνους που επιλέγουν το ισχυρό όνομα της TÜV AUSTRIA Hellas, όσο και στην μεγάλη οικογένεια της εταιρείας μας. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια αυξήσαμε κατά σχεδόν 60% το ανθρώπινο δυναμικό μας, ενώ πρόσφατα, επενδύσαμε στην πλήρη ανακαίνιση καθώς και επέκταση των γραφειακών μας υποδομών ώστε να εξασφαλίσουμε για τους ανθρώπους μας ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και σεβασμού προς το περιβάλλον. Και συνεχίζουμε με όχημα την καινοτομία και προορισμό την ασφάλεια να κάνουμε τη διαφορά στην Πιστοποίηση!».

TÜV AUSTRIA Hellas

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων στην χώρα μας, εγκαινίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group. Η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίγει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Άδωνι Γεωργιάδη και τον κο Ιωάννη Καλλιά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group. Αξίζει να αναφερθεί ότι το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε Αγγλικά και Γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ