GIZELIS ROBOTICS: Ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο κεφάλαιο

29 Μαρτίου 2023 | Νέα Μελών

Ενισχύει την ομάδα των μηχανικών του με 6 νέα εξειδικευμένα στελέχη

Με στόχο να ανταποκριθεί στις σύγχρονες παραγωγικές ανάγκες και στις αναπτυξιακές απαιτήσεις των πελατών του, στην ελληνική και διεθνή αγορά, ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS επενδύει σταθερά στην ενίσχυση και αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού του. Στις ομάδες των δύο εταιριών του, Gizelis SA και Gizelis Robotics, εντάσσει 6 νέα, υψηλής τεχνικής κατάρτισης, στελέχη που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια του ομίλου να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και προϊόντα που διασφαλίζουν στους πελάτες του υψηλές επιδόσεις, σε όρους παραγωγικότητας, ποιότητας και αξιοπιστίας.

Συγκεκριμένα στην ομάδα της Gizelis SA ανήκει πλέον ο κ. Μάνος Μεγαγιάννης – Electrical Engineer, ενώ στην ομάδα της Gizelis Robotics εντάσσονται οι κκ. Νίκος Χατζηαρτεμίου – Industrial Engineer, Μάνος Λώλος – Mechanical Design Engineer, Νίκος Καψαμπέλης – Mechanical Design Engineer, Δημήτρης Ρουμπιέ – Automation Engineer και Μίλτος Παπαδημητρίου – Automation Engineer.

Σημειώνεται ότι ο Βιομηχανικός Όμιλος Gizelis αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους, υψηλής τεχνολογίας βιομηχανικούς ομίλους της χώρας μας, που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα και εφαρμογές που απευθύνονται στην ελληνική και διεθνή αγορά.  Ο όμιλος αποτελείται από την Gizelis SA, εταιρία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας η οποία μετράει περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, όπου εξάγει πλέον άνω του 80% της παραγωγής της. Η Gizelis Robotics είναι η νεότερη εταιρία του Ομίλου που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Η Gizelis Robotics παρέχει σήμερα τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού και ευρύ φάσμα εφαρμογών στην εποχή του Industry 4.0.

H κα. Κωνσταντίνα Αντωνίου, Chief HR Officer του Ομίλου, σημειώνει: «Στον Όμιλο GIZELIS είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας. Με πολύ χαρά καλωσορίζουμε στον Όμιλό μας τους νέους συναδέλφους και τους ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Ο Όμιλος αναπτύσσεται και αλλάζει μέρα με τη μέρα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στην οικογένειά μας ικανά και αξιόλογα στελέχη. Μαζί τους χτίζουμε τεχνογνωσία, προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής με στόχο την βιώσιμη, παραγωγική ανάπτυξη των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι ένας όμιλος υψηλής τεχνολογίας, όπως ο δικός μας, μπορεί να προσβλέπει σε διακριτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και του Industry 4.0 μόνο όταν επενδύει διαρκώς στο πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο».

 

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ