GIZELIS ROBOTICS: Καινοτόμος συνεργασία Εκπαιδευτηρίων Δούκα και Gizelis Robotics

20 Μαΐου 2021 | Νέα Μελών

Η ρομποτική τεχνολογία αιχμής συναντά τη μαθησιακή αριστεία

Οι πρωτοπόροι της Εκπαιδευτικής και Ρομποτικής Τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με όραμα το αειφόρο μέλλον των παιδιών μέσω πρόγραμματος εκπαιδευτικής και ερευνητικής σύμπραξης

Μια νέα συνέργεια ξεκινάει που εστιάζει στον τομέα της Εκπαιδευτικής και Βιομηχανικής Ρομποτικής, με σκοπό να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με τη ρομποτική τεχνολογία μέσα από τη χαρά της διαρκούς παιγνιώδους αναζήτησης, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας. Στόχος είναι τα ίδια τα παιδιά να γίνουν οι ambassadors με την καθοδήγηση εκπαιδευτικών, ερευνητών και επαγγελματιών από το χώρο της Εκπαίδευσης και Βιομηχανίας, ώστε να σχεδιάζουν καινοτόμα ρομπότ, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με προσδοκώμενη υπεραξία στην υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Τους παραπάνω στόχους έχουν θέσει στη νέα συνεργασία τους, δύο καινοτόμοι οργανισμοί, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, σε μία σύμπραξη η οποία θα παραγάγει μία πρωτότυπη «ένταση τεχνολογίας» με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα σε διεθνές ερευνητικό επίπεδο και αποτελέσματα προς αξιοποίηση για το σύνολο της εκπαιδευτικής ενότητας.

Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η έννοια της καινοτομίας εντάσσεται διαχρονικά στην εκπαιδευτική καθημερινότητα των παιδιών. Είναι ένα σχολείο που αξιοποιεί βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών και αναπτυξιακών εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Σήμερα πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα συνεργασίας με την Gizelis Robotics, παρέχοντας νέες βιομηχανικές πρακτικές ως ευκαιρίες ανάπτυξης των ικανοτήτων των παιδιών.

Η Gizelis Robotics, είναι σήμερα ο κορυφαίος Integrator ρομποτικών συστημάτων και εφαρμογών που ενσωματώνουν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης & smart manufacturing. Παράγει  πρωτοποριακή -made in Greece- τεχνολογία αιχμής «beyond the Industry 4.0» που απευθύνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η Gizelis Robotics αναπτύσσει συνεργασίες και συμπράξεις με κορυφαίους οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως. Με τη νέα στρατηγική συνεργασία με τα πρωτοπόρα Εκπαιδευτήρια Δούκα, επενδύει στο παραγωγικό και τεχνολογικό μέλλον  της νέας γενιάς.

Website links: https://doukas.gr, www.grobotics.eu

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ