GIZELIS ROBOTICS: Πανέτοιμη και με νέα δεδομένα στο πλαίσιο του Industry 4.0 στην μετά Covid- 19 εποχή

28 Απριλίου 2020 | Νέα Μελών
Ιδιαίτερα σημαντικές και ουσιαστικές λύσεις ρομποτικής με προϊόντα ανά κλάδο, με ασύγκριτα τεχνολογικά δεδομένα.
Η ομάδα της Gizelis Robotics συνέχισε απρόσκοπτα τις εργασίες και ανάπτυξη νέων, καινοτόμων  προϊόντων την περίοδο του Covid -19. Όλη η ομάδα εργάστηκε αδιάλειπτα τόσο μέσω τηλεργασίας όσο και από την βιομηχανία με στόχο την εξυπηρέτηση έργων στους πελάτες της στηρίζοντας έτσι την παραγωγική τους διαδικασία και εξέλιξη, με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. 
Με βασικό πυλώνα την ανάπτυξη νέων προϊόντων, σύντομα θα παρουσιαστούν στην Ελληνική αγορά νέα, καινοτόμα προϊόντα που έρχονται να απαντήσουν με κάθετο και συγκεκριμένο τρόπο στις καθημερινές ανάγκες των βιομηχανιών, εταιριών εφοδιαστικής αλυσίδας, ταχυμεταφορών, τροφίμων & ποτών, ζυθοποιιών, χημικών και ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου (Manufacturing) κ.α., που βρίσκονται ήδη στο σταυροδρόμι της νέας εποχής του Industry 4.0. και παράγουν προϊόντα για την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η πολυαναμενόμενη σειρά νέων προϊόντων που προέρχεται συνδυαστικά από στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας ζήτησης εταιρειών παραγωγής προϊόντων, αποτελείται τόσο από συστήματα με ρομποτικούς βραχίονες και αρπάγες, πάντα με την σφραγίδα της μοναδικής σχεδίασης του τμήματος R&D, όσο και από κελιά παλετοποίησης διαφορετικής χρήσης προϊόντων και αναγκών, 3D machining, συγκόλλησης κτλ. Αίσθηση αναμένεται να δημιουργήσουν και τα νέα ρομποτικά προϊόντα με αυτόνομα συνεργατικά ή ανθρωπόμορφα ρομπότ που θα αφορούν στον κλάδο Υγείας. 
Η Gizelis Robotics παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού.
Ετοιμαστείτε για τη νέα εποχή, κάτι νέο έρχεται, πολλά νέα έρχονται…Μείνετε συντονισμένοι!

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ