GIZELIS ROBOTICS: Eνδυναμώνει την ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού της

14 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

Με 5 νέα στελέχη ενισχύει το παραγωγικό και τεχνολογικό της αποτύπωμα στην αγορά.

Η Gizelis SA ενισχύει σταθερά το ανθρώπινο δυναμικό της με στόχο να ανταποκριθεί στις σύγχρονες παραγωγικές ανάγκες και αναπτυξιακές απαιτήσεις των πελατών της. Εντάσσει στην ομάδα της 5 νέα υψηλής τεχνικής κατάρτισης και εξειδίκευσης στελέχη, με στόχο να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και προϊόντα που διασφαλίζουν στους πελάτες της υψηλές επιδόσεις σε όρους παραγωγικότητας, ποιότητας, κόστους και αξιοπιστίας.

Στην ομάδα της Gizelis SA ανήκουν πλέον οι:

Θανάσης Ανδρούτσος – Industrial Design Engineer / a.androutsos@gizelis.gr
Χρήστος Γκουρτσογιάννης – Application Engineer / c.gkourtsogiannis@gizelis.gr
Κωνσταντίνος Καμπούρης – Chief Technology Officer / k.kampouris@gizelis.gr
Αντώνης Μανικάκης – Production Planning Engineer / a.manikakis@gizelis.gr
Ηλίας Σουσδές – Technical Director / e.sousdes@gizelis.gr

Τα νέα στελέχη διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τεχνική γνώση και υψηλή εξειδίκευση στον τομέα τους.
Σημειώνεται ότι η Gizelis SA είναι μια εταιρία εδραιωμένη στην αγορά που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας. Μετράει περισσότερα από 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, όπου εξάγει πλέον άνω του 80% της παραγωγής της. Η παρουσία της έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών που στηρίζουν με επιτυχία τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής μεταποίησης. Νεότερη εταιρία του Ομίλου είναι η Gizelis Robotics, ο μεγαλύτερος σήμερα integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis σημειώνει: «Στον όμιλο Gizelis είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας. Άλλωστε, μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας μπορεί να προσβλέπει σε μόνιμο και διακριτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και του Industry 4.0, μόνο όταν επενδύει διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και στο πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο. Με πολύ χαρά καλωσορίζω στην εταιρία μας, τους νέους συναδέλφους στα νέα τους καθήκοντα με στόχο να κτίσουμε μια ισχυρή ομάδα που εγγυάται διαρκή ανάπτυξη προς όφελος των πελατών μας».

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ