Gizelis Robotics: Καινοτόμες ρομποτικές λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων παρουσίασε η Gizelis Robotics στη φετινή FoodTech

2 Δεκεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Με καινοτόμες ρομποτικές λύσεις αυτοματισμού για τη βιομηχανία τροφίμων η Gizelis Robotics συμμετείχε στη φετινή διεθνή έκθεση FoodTech, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Οι λύσεις που παρουσίασε στην έκθεση η ομάδα της Gizelis Robotics συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και εντυπωσίασαν τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές που η εταιρία προσφέρει στον δυναμικό κλάδο των τροφίμων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν ρομποτικές λύσεις για διακίνηση, διαχείριση παλέτας, διαλογής τροφίμων, και παλετοποίησης κιβωτίων, όπως είναι:

• MIR PALLET LIFT 1000-ΑΥΤΟNOMA ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ
• MOTOMAN MH5 + MOTOSIGHT 2D-ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
• AGV-ΑΥΤΟNOMO ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ
• COBOT STANDARD PLUS-ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΒΩΤΙΩΝ
• CELL PALL DUAL-ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΒΩΤΙΩΝ.

Επίσης, παρουσιάστηκε και η σειρά αυτόνομων ρομπότ απολύμανσης ROBOTSAFE™:
• ROBOTSAFE™ DRY FOG -ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
• ROBOTSAFE™ UV-C -ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ,
καθώς και το ROBOTSAFE™ Tower UV-C DISINFECTION, ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας. Η εταιρία παρέχει ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Η Gizelis Robotics που αναγνωρίστηκε ως μια από τις TOP 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, παράγει σήμερα πρωτοποριακή -made in Greece- τεχνολογία αιχμής και αναβαθμίζει διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις «smart manufacturing» που προσφέρει στην αγορά κάνοντας πράξη τον παραγωγικό ψηφιακό μετασχηματισμό, με όρους Industry 4.0.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Μπραΐμης Managing Director της Gizelis Robotics, τόνισε: «Η φετινή FoodTech πραγματοποιήθηκε τηρώντας στο έπακρο όλα τα πρωτοκόλλα υγειονομικής ασφάλειας και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Από την πλευρά μας, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις λύσεις που αναπτύσσουμε σε υψηλόβαθμα στελέχη, καθώς και σε ειδικούς της παραγωγής και του supply chain, που ήρθαν φέτος απολύτως στοχευμένα, αναζητώντας συγκεκριμένες λύσεις για τις ανάγκες τους. Πραγματοποιήσαμε αρκετά ραντεβού με νυν και υποψήφιους πελάτες και πιστεύουμε ότι τέθηκαν οι βάσεις για νέες συνεργασίες στο άμεσο μέλλον. Εν κατακλείδι, για μια εταιρία όπως την Gizelis Robotics, που δεν εμφανίζει “λύσεις από το ράφι”, αλλά που αναπτύσσει διαρκώς νέα τεχνολογία αιχμής, η φετινή έκθεση αποδείχθηκε πολύ ουσιαστική και επιβεβαίωσε την τεχνολογική υπεροχή των εφαρμογών και λύσεων που προσφέρουμε στον κλάδο.»

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ