GIZELIS ROBOTICS: Οι εταιρίες Gizelis Robotics και NORMANDIA ενώνουν δυνάμεις στην αγορά της Ρουμανίας

13 Μαΐου 2024 | Νέα Μελών

Η GIZELIS ROBOTICS ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την NORMANDIA SLR, για την εξαγωγή καινοτόμων ρομποτικών λύσεων και εφαρμογών για τη βιομηχανία της Ρουμανίας.

Σε μια δυναμική συμμαχία με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σύγχρονου αυτοματισμού και ρομποτικής στην αγορά της Ρουμανίας προχώρησαν η Gizelis Robotics και η Ρουμανική εταιρία Normandia SRL. Οι δυο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους απευθυνόμενες στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές και παραγωγικές επιχειρήσεις της Ρουμανίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που αναζητούν λύσεις για την τεχνολογική τους αναβάθμιση στην εποχή του Industry 4.0.

Με τη νέα συνεργασία η Gizelis Robotics ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Ρουμανίας, μέσω ενός αξιόπιστου και εξειδικευμένου συνεργάτη, όπως είναι η Normandia, που αναλαμβάνει και την υποστήριξη των συστημάτων της Gizelis Robotics σε κάθε εγκατάσταση στη Ρουμανία.

Η εταιρία Normandia, με έτος ίδρυσης το 1992 στο Brașov της Ρουμανίας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις βιομηχανικές υπηρεσίες και εξειδίκευση στην εγκατάσταση, τη μεταφορά και τη συντήρηση τόσο συμβατικών όσο και ρομποτικών γραμμών παραγωγής. Ως στρατηγικός συνεργάτης της Yaskawa στη Ρουμανία, ειδικεύεται επίσης στην εγκατάσταση και τον προγραμματισμό των ρομποτικών βραχιόνων, στην ανάπτυξη υπηρεσιών αυτοματισμού, καθώς επίσης και στην υποστήριξη των πελατών για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους και της επιχειρησιακής τους αποδοτικότητας.

Η εταιρία Gizelis Robotics αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά.  Είναι η νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγική παρουσία σε 55 χώρες του κόσμου. Η Gizelis Robotics έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια λύσεις ρομποτικής τελευταίας τεχνολογίας που βοηθούν τις εταιρείες να καλύψουν τις μοναδικές τους ανάγκες και να ανταποκριθούν στα υψηλότερα πρότυπα της σύγχρονης παραγωγής. Έχει υλοποιήσει πάνω από 200 έργα τα τελευταία χρόνια, σε κορυφαίες εταιρείες, σε διάφορους  κλάδους, όπως η βιομηχανία τροφίμων, η χημική βιομηχανία, τα φαρμακευτικά προϊόντα, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η μεταλλουργία, η ναυτιλία και άλλα.

Ο κος Παναγιώτης Λάγιος, CoFounder & COO της Gizelils Robotics τονίζει: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Gizelis Robotics με την πρωτοπόρο Ρουμανική εταιρία Normandia SRL. Η συνεργασία αυτή έρχεται σε συνέχεια της ολοένα ανοδικής μας πορείας σε εθνικό επίπεδο και της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους πελάτες μας στη βιομηχανία καινοτόμες τεχνολογίες και εφαρμογές.  Είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουμε υψηλού επιπέδου λύσεις σε μια εξαιρετικά αναπτυσσόμενη αγορά, που καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της 4ης  βιομηχανικής επανάστασης.»

Ο κ. Marian DRĂGUȘEL, Διευθυντής Ανάπτυξης της Normandia S.R.L  δήλωσε: «Μέσω της σύναψης της συνεργασίας με την Gizelis Robotics, η επιτυχημένη εμπειρία της ομάδας της Gizelis Robotics και η αφοσίωση στην καινοτομία θα συμπληρώσουν τη δέσμευση της Normandia για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με πρωταρχική εστίαση στην αύξηση της παραγωγικότητας, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και τη βελτίωση της ποιότητας, οι ευέλικτες λύσεις που προσφέρει η Gizelis Robotics καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από τη διαχείριση υλικών (συσκευασία και παλετοποίηση), μέχρι τη συγκόλληση σύνθετων γεωμετριών, την εξυπηρέτηση μηχανών, την κατεργασία και την τρισδιάστατη εκτύπωση».

– Η ανακοίνωση της GIZELIS ROBOTICS στον επισημο επίσημο ιστότοπο της εταιρίας, κλικ εδώ

– Η ανακοίνωση της NORMANDIA στα αγγλικά στον επισημο επίσημο της εταιρίας, κλικ εδώ

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ