GIZELIS ROBOTICS & GIZELIS AE – OPEN HOUSE 2022

22 Νοεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Με μαζική και υψηλού επιπέδου προσέλευση στελεχών πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικών συστημάτων για την ελληνική βιομηχανία.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και της νέας γενιάς για τις τεχνολογίες Industry 4.0!

Ο Βιομηχανικός Όμιλος ΓΚΙΖΕΛΗΣ (GIZELIS ΑΕ & GIZELIS ROBOTICS) διοργάνωσε για 3η συνεχή φορά την έκθεση μηχανημάτων ρομποτικής και συστημάτων αυτοματισμού «OPEN HOUSE».  Η έκθεση – θεσμός για τον κλάδο, άνοιξε τις πόρτες της, το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου, για να υποδεχτεί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 600 συμμετέχοντες. Η φετινή συνάντηση των ανθρώπων της ελληνικής βιομηχανίας στην έδρα της ΓΚΙΖΕΛΗΣ, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, αποτέλεσε μια μοναδική πλατφόρμα ενημέρωσης στην πράξη, όλων των τελευταίων τεχνολογικών εφαρμογών, τάσεων και εξελίξεων που αφορούν στην επόμενη γενιά μηχανημάτων υψηλής αποδοτικότητας, στον παραγωγικό μετασχηματισμό και στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στις επιταγές της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0).

Η GIZELIS ROBOTICS, παρουσίασε μια μοναδική σειρά ρομποτικών συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης με πολλές και διαφορετικές εφαρμογές στη βιομηχανία, ενώ η GIZELIS Α.Ε. παρουσίασε την πληρέστερη γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμού επεξεργασίας λαμαρίνας, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη λειτουργία τους σε πραγματικό χρόνο. Ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis, παρουσίασε ειδικότερα εφαρμογές και ολοκληρωμένες λύσεις όπως Ρομπότ Παλετοποίησης (Σακιών, Κουβάδων, Χαρτοκιβωτίων), Ρομπότ Συσκευασίας, Ρομπότ Συγκόλλησης, Ρομπότ Αποπαλετοποίησης προϊόντων , Ρομπότ 3D Additive & 3D Machining, Industry 4.0  Softawre Platform, AGV’s & AMR’s, Ρομπότ και Στραντζόπρεσσα, CNC Στραντζόπρεσσες & Ψαλίδια, CNC Διάτρητες Μηχανές Punching, CNC Fiber Laser Κοπής, CNC Routers, Λογισμικά για Κοπή & Διαμόρφωση.  Επιπλέον, στην έκθεση συμμετείχαν σημαντικοί συνεργάτες όπως οι εταιρείες ERGO CNC και η εταιρεία DNG, σύμβουλοι επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε επιδοτούμενα προγράμματα «Έξυπνη Μεταποίηση».

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν ότι η φετινή έκθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον νέων μαθητών και σπουδαστών, που ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πραγματικές εφαρμογές. Την πόρτα της GIZELIS πέρασαν νέοι από το ΕΚΠΑ Ψαχνών αλλά και σχολείων, όπως το 3ο ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων, το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αμαρουσίου, το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας Ρομποτικής και Τεχνολογίας, Makerlab, με έδρα το Αγρίνιο, ενώ στην έκθεση έδωσε το παρόν και Σύλλογος Μπάσκετ (ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου).

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis, επισημαίνει: «Ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS επενδύει στο παρόν και μέλλον της βιομηχανίας, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας σύγχρονα μηχανήματα, αυτοματισμούς και τεχνολογίες που  ανταποκρίνονται  στις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Με εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτουμε βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και πολύτιμη τεχνογνωσία. Είμαστε υπερήφανοι γιατί με το φετινό OPEN HOUSE αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όσους σκοπεύουν να κτίσουν το δικό τους παραγωγικό μέλλον με αιχμή τις Made in Greece τεχνολογίες μας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα του Event εδώ.

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ