GIZELIS ROBOTICS: H νέα γενιά έρχεται κοντά στις τεχνολογίες του Industry 4.0!

2 Δεκεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

 

Με πρωτοβουλία του βιομηχανικού ομίλου GIZELIS σπουδαστές και μαθητές επισκέφθηκαν το Open House 2022

O βιομηχανικός όμιλος GIZELIS συνεπής στο όραμά του επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο κεφάλαιο, και ενδυναμώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις με δοκιμασμένες λύσεις και πολύτιμη τεχνογνωσία πάνω στις νέες τεχνολογίες αιχμής, που κτίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εποχή του Industry 4.0. Στο πνεύμα της διαρκούς  ενδυνάμωσης και ενημέρωσης στην πράξη συνεργάζεται με σχολεία και πανεπιστήμια και ανοίγει τακτικά τους χώρους του εργοστασίου στο Σχηματάρι για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Η φετινή έκθεση OPEN HOUSE (που πραγματοποιήθηκε στις  11-12-13 Νοεμβρίου 2022) αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία για να κινητοποιήσουμε σπουδαστές και μαθητές. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και των έξυπνων εργοστασίων κερδίζουν το ενδιαφέρον και συγκινούν τη νέα γενιά. Νέοι μαθητές και σπουδαστές πλημύρισαν τους χώρους της έκθεσης,  ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά  πραγματικές εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, στο Σχηματάρι βρέθηκαν σπουδαστές από το ΕΚΠΑ Ψαχνών και μαθητές από το 3ο ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων, το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αμαρουσίου, το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής της Νέας Σμύρνης και το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας Ρομποτικής και Τεχνολογίας, Makerlab, με έδρα το Αγρίνιο.  Τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να δουν πως κατασκευάζεται ένα βιομηχανικό ρομπότ, πως λειτουργεί μια βιομηχανική μονάδα και ένα έξυπνο εργοστάσιο, καθώς και να λάβουν απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς σχετικά με τη λειτουργία και τις δυνατότητες του αυτοματισμού και των σύγχρονων ρομποτικών συστημάτων στο περιβάλλον της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis, επισημαίνει: «Στον βιομηχανικό όμιλο GIZELIS πιστεύουμε στη νέα γενιά και στηρίζουμε την επαφή της με τον  πραγματικό κόσμο της βιομηχανίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι νέοι σπουδαστές και μαθητές ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στην πρόσκληση αυτή και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κτίζουμε ένα παραγωγικό μέλλον μαζί τους».

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ