GIZELIS ROBOTICS: Προσφέρει στην ελληνική αγορά υπερσύγχρονες λύσεις αυτόνομων περονοφόρων οχημάτων

1 Μαρτίου 2022 | Νέα Μελών

Η Gizelis Robotics, στα πλαίσια της νέας στρατηγικής συνεργασίας της με την Liftco, προσφέρει στην Ελληνική αγορά υπερσύγχρονες λύσεις αυτόνομων περονοφόρων οχημάτων (Automated Guided Vehicles-ΑGVs). Η διακίνηση υλικών και διαχείριση διαδικασιών logistics περνά στην εποχή του Industry 4.0.

Η Gizelis Robotics αναβαθμίζει συνεχώς τις λύσεις αυτοματοποίησης που προσφέρει στην ελληνική αγορά, αυτή τη φορά με τη νέα σειρά συστημάτων αυτόματης διακίνησης υλικών, εφαρμογών Logistics και διαχείρισης αποθηκών. Με την πρόσφατη εμπορική της συνεργασία με την Liftco – Forklifts & Automation, η Gizelis Robotics εντάσσει στην ευρύτερη γκάμα των προϊόντων της τα περονοφόρα οχήματα αυτόματης πλοήγησης (Automated Guided Vehicles -AGVs).

Τα οχήματα αυτόνομης πλοήγησης AGV μπορούν να αναλάβουν την μεταφορά, μετακίνηση ή στοίβαξη φορτίων χωρίς παρουσία χειριστή. Τα AGV μας, χρησιμοποιούν κορυφαίας τεχνολογίας σύστημα αυτόματης πλοήγησης και υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας τα οποία επιτρέπουν στα οχήματα να κινούνται με ασφάλεια σε χώρους μικτής κυκλοφορίας. Τα προσφερόμενα οχήματα δεν χρειάζονται επαγωγικά καλώδια, μαγνήτες ή ανακλαστήρες για τριγωνισμό αφού η λειτουργία πλοήγησης τους βασίζεται στην τεχνολογία natural feature navigation. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους χωρίς συγκεκριμένη υποδομή μειώνοντας εξαρχής το κόστος λειτουργίας. Φέρουν αισθητήρες μεγάλης ακρίβειας (safety rated sensors), ενώ εξοπλίζονται με κάμερες υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τα πρότυπα της κείμενης ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Διαθέτουν σύστημα πλοήγησης και προσδιορισμού θέσης σε απόλυτη ακρίβεια, ώστε να αναγνωρίζουν φυσικά εμπόδια ή περιορισμούς και να εκτελούν μια καθορισμένη διαδρομή με απόλυτη ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο ο κίνδυνος ατυχήματος από μεταφορά ή μετατόπιση φορτίου καθίσταται σχεδόν μηδενικός. Παράλληλα βελτιστοποιείται η γραμμή παραγωγής και η κίνηση των μηχανημάτων εντός του εκάστοτε χώρου παραγωγής δημιουργώντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για την πρόληψη και αποφυγή ατυχημάτων.

Προσφέρονται επιλογές για την μετατροπή οχημάτων σε AGV γρήγορα και με ασφάλεια, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοποίηση του υφιστάμενου στόλου, ενώ υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης αποθήκης WMS, ΕRP.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelis Robotics επισημαίνει σχετικά: «Η Gizelis Robotics επέλεξε να συνεργαστεί με έναν κορυφαίο προμηθευτή λύσεων αυτοματισμού περονοφόρων οχημάτων, όπως η Liftco που διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία στην ελληνική αγορά. Η τεχνογνωσία στις εφαρμογές ρομποτικής και αυτοματισμών της Gizelis Robotics σε συνδυασμό με τα πρωτοπόρα συστήματα AGV της Liftco, που διαθέτουν διαρκή προσαρμοστικότητα και πολλαπλές χρήσεις, μέγιστη ασφάλεια, χαμηλό κόστος, και εξειδικευμένο σχεδιασμό με υψηλή αντοχή, είναι η ιδανική πλατφόρμα για την επιχείρηση που θέλει end-to-end λύσεις αυτοματισμού σε όλη την αλυσίδα διακίνησης υλικών, στην εποχή του Industry 4.0.»

Η κος Θανάσης Παπαλελούδης CEO της Liftco αναφέρει σχετικά: «Η Liftco δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, ειδικών μηχανημάτων μεταφοράς φορτίων και γενικότερα εξοπλισμό υποστήριξης στον τομέα των Material Handling καθώς και των συστημάτων σε αποθήκες logistics και βιομηχανίες. Διαθέτουμε πολύτιμη εμπειρία στον χώρο της λειτουργίας και συντήρησης παντός τύπου περονοφόρων ή άλλων ειδικών οχημάτων». “Είμαστε χαρούμενοι που ενώνουμε δυνάμεις με την Gizelis Robotics, τον κορυφαίο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας» συμπληρώνει η κα Ηλιάνα Σουσώνη Founder της Liftco.

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ