Gizelis Robotics: Ρομποτική συμμαχία για την υγεία και την ασφάλεια στον ιατρικό κλάδο

16 Φεβρουαρίου 2022 | Νέα Μελών

Ρομποτική συμμαχία για την υγεία και την ασφάλεια στον ιατρικό κλάδο:
Η Gizelis Robotics και ο Όμιλος Παπαποστόλου ενώνουν τις δυνάμεις τους με αιχμή το καινοτόμο RobotSafe™

Σε μια δυναμική συμμαχία με στόχο την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του Covid, αλλά και των
αυξημένων προκλήσεων μολύνσεων του σήμερα, προχώρησαν η Gizelis Robotics και ο πρωτοπόρος όμιλος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στη χώρα μας ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Στο επίκεντρο αυτής της συμμαχίας, είναι η προώθηση του καινοτόμου ρομπότ απολύμανσης RobotSafe™ που σχεδίασε και ανέπτυξε η ελληνική εταιρία συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικών εφαρμογών Gizelis Robotics. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση (πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη) από τον όμιλο της Παπαποστόλου όλων των προϊόντων RobotSafe™, ξηράς εκνέφωσης (Dry Fog), υπεριώδους τεχνολογίας UV-C και του τροχήλατου Tower UV-C, στον ιατρικό κλάδο, στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων.

Η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας. Αναγνωρίστηκε στις TOP5 κορυφαίες νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, ανάμεσα σε 600 περίπου επιχειρήσεις. Η Gizelis Robotics αξιοποιώντας την πολύτιμη τεχνογνωσία της και με στόχο την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών που γέννησε η πανδημία σχεδίασε και κατασκεύασε το πρώτο αυτόνομο «Made in Greece» ρομπότ απολύμανσης Robotsafe™. Με τεχνολογίες ξηράς εκνέφωσης (Dry Fog) και υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C, το Robotsafe™ δημιουργήθηκε για εταιρικούς χώρους, εγκαταστάσεις, βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, κέντρα διανομής, αεροδρόμια αλλά και απαιτητικούς υγειονομικούς χώρους, ενώ πρόσφατα πέρασε με «άριστα» τις τεχνικές μετρήσεις και την πιστοποίηση του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ αλλά και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Σημειώνεται ότι ο όμιλος ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, και διαθέτει τεχνογνωσία, εμπειρία και παράδοση 100 και πλέον ετών, στον ιατρικό κλάδο.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η διάθεση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, καθώς και η εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού στη λειτουργία τους. Συνεργάζεται με κορυφαίους και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού σε ένα ευρύ φάσμα ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εφαρμογών που με αποτέλεσμα να έχει την ικανότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης, αλλά και ιδιωτικά ιατρεία, σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία, Σκόπια, Σερβία, Βουλγαρία. Έχει εκτελέσει πολλά και σημαντικά έργα εκπόνησης μελέτης ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού Νοσηλευτικών Μονάδων, προμήθειας και εγκατάστασης και διαρκούς τεχνικής υποστήριξης του εξοπλισμού, καθώς και εκπαίδευσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κος Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelils Robotics τονίζει: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Gizelis Robotics με τον πρωτοπόρο Όμιλο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς ότι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, εμπιστεύεται την τεχνολογία μας και εντάσσει το RobotSafe™ στα πρωτοποριακά προϊόντα αρίστης ποιότητας που προσφέρει στον τομέα της Υγείας, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κοινό μας στόχος είναι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις για ένα ασφαλές από επιμολύνσεις εργασιακό περιβάλλον σήμερα και να θωρακίσουμε, ακόμη περισσότερο, τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, με σύμμαχο την ρομποτική τεχνολογία».

Ο κος Αθανάσιος Παπαποστόλου, Director και μέλος του ΔΣ της PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, αναφέρει σχετικά με τη συμφωνία: “Η πανδημία έχει επιβάλλει νέους κανόνες, αυστηρότερα πρωτόκολλα και ειδικούς υγειονομικούς περιορισμούς σε ό,τι αφορά στην απολύμανση χώρων. Σε αυτό το νέο πλαίσιο και σε έναν κοινό στόχο ο οποίος είναι η δημιουργία μιας ασπίδας για τη διασφάλιση της προστασίας όλων, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία με την εταιρεία GIZELIS ROBOTICS. Θεωρούμε ότι η συμμαχία με την κορυφαία εταιρεία ρομποτικών συστημάτων και η ανάληψη της προώθησης και της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της, σε όλο το δίκτυο των συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη του καινοτόμου χαρακτήρα της εταιρείας μας”.

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ