GIZELIS ROBOTICS: Ολοκληρωμένες λύσεις μικτής παλετοποίησης από την Gizelis Robotics

21 Μαρτίου 2022 | Νέα Μελών

Οι νέες καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στην ελληνική αγορά για ευέλικτα, οικονομικά και πιο αποτελεσματικά Logistics

Τα Logistics αλλάζουν φιλοσοφία παγκοσμίως. Οι διακινήσεις γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκες, με παλέτες που περιέχουν προϊόντα διαφόρων διαστάσεων και γεωμετριών. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένες δαπάνες διακίνησης αγαθών. Οι υφιστάμενες λύσεις για την εφοδιαστική αλυσίδα είναι που δουλεύουν σε συγκεκριμένα σενάρια, δεν επιδέχονται αλλαγές και έχουν αρκετά υψηλό κόστος. Είναι τεχνολογίες του χθες.

Σήμερα, μια νέα εποχή εφαρμογής των «Robotics in Logistics» ανοίγει για την ελληνική αγορά, με την υπογραφή της Gizelis Robotics. Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών στις πλέον σύνθετες και απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων Logistics, η Gizelis Robotics δημιουργεί τεχνογνωσία και εμπλουτίζει τη γκάμα των υπηρεσιών και προϊόντων της με λύσεις μικτής παλετοποίησης.

Το mixed palletizing είναι μια σύνθετη διαδικασία που αφορά στην τοποθέτηση προϊόντων πολλαπλών SKUs σε μια παλέτα με στόχο τη μεγιστοποίηση της πυκνότητας στοίβαξης της παλέτας. Η Gizelis Robotics σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά καινοτόμες λύσεις αποπαλετοποίησης και μικτής παλετοποίησης για τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Ολλανδικής WSR. Οι λύσεις αυτές στην πραγματικότητα εξυπηρετούν έναν μόνο στόχο: να κάνουν τα Logistics, ευέλικτα, οικονομικά και πιο αποτελεσματικά.

Οι λύσεις που αναπτύσσονται μπορούν να συνδυάσουν την αυτόματη ή χειροκίνητη μικτή παλετοποίηση, με βάση την επιλογή παραγγελιών και περιλαμβάνουν:

 • Έξυπνο λογισμικό δημιουργίας μικτής παλέτας το οποίο συνεργάζεται με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης της αποθήκης (WMS),
 • Σύστημα που υποδεικνύει στον picker τη θέση εναπόθεσης προϊόντων στην παλέτα,
 • Συστήματα buffer sequencing,
 • Πλήρη ρομποτικά συστήματα μικτής παλετοποίησης.

Συνοπτικά, τα πλεονεκτήματα των λύσεων mixed palletizing που προσφέρει η Gizelis Robotics:

 • Επιτρέπει την εύκολη τροφοδοσία στο ράφι στο κατάστημα λιανικής
 • Πετυχαίνει υψηλή ακρίβεια παραγγελίας
 • Ελαχιστοποίηση της πιθανότητας για ζημιά στο προϊόν
 • Προσφέρει ασφάλεια και ελαχιστοποίηση τραυματισμών στην αποθήκη
 • Δημιουργεί παλέτες υψηλής πυκνότητας με χαμηλότερο κόστος μεταφοράς
 • Χαμηλότερο κόστος ανά προϊόν, που συνεπάγεται μεγαλύτερο κέρδος
 • Εξυπηρετεί διάφορα μεγέθη παλέτας
 • Επεκτασιμότητα με δυνατότητες αύξησης του όγκου παραγγελιών.

Ο κος Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelis Robotics επισημαίνει σχετικά: «Η Gizelis Robotics αναβαθμίζει διαρκώς τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα της διακίνησης υλικών, αξιοποιώντας την τεχνολογία αυτοματισμού της ρομποτικής επιστήμης και των έξυπνων αλγορίθμων. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι πρωτοπόρες λύσεις που προσφέρουμε στον τομέα της μικτής παλετοποίησης βρίσκουν ανταπόκριση στην ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι η Gizelis Robotics να αναδειχθεί στον κορυφαίο integrator συστημάτων και εφαρμογών mixed palletizing, απογειώνοντας την παραγωγικότητα των logistics στις επιχειρήσεις».

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ