GIZELIS ROBOTICS: Η Gizelis Robotics και η Alexandris Engineering ενώνουν δυνάμεις στην αγορά της Βουλγαρίας

20 Οκτωβρίου 2022 | Νέα Μελών

Σε μια δυναμική συμμαχία με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σύγχρονου αυτοματισμού και ρομποτικής στην αγορά της Βουλγαρίας προχώρησαν η Gizelis Robotics και η Alexandris Engineering. Οι δυο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους απευθυνόμενες στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές και παραγωγικές επιχειρήσεις της γείτονας χώρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που αναζητούν λύσεις για την τεχνολογική τους αναβάθμιση στην εποχή του Industry 4.0.

Η εταιρία Gizelis Robotics αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Είναι η νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγική παρουσία σε 55 χώρες του κόσμου. Πρόσφατα, αναγνωρίστηκε ως μια από τις Τοπ 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, ανάμεσα σε 589 επιχειρήσεις. Η εταιρία αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με τους leaders του χώρου της ρομποτικής και επεκτείνουμε μεθοδικά το δίκτυο μας στην Ευρώπη και διεθνώς.

Η εταιρία Alexandris Engineering είναι η θυγατρική της Γ.Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΕΤΒΕ στη Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1999 σαν μια μικρή εμπορική εταιρία και σήμερα απασχολεί 60 εργαζόμενους στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Φιλιππούπολη που εκτείνονται σε στεγασμένους χώρους 4.500 τετραγωνικών μέτρων, στο υποκατάστημα της Σόφιας και σε ακόμη δύο τοπικά γραφεία πωλήσεων. Από το 2004 λειτουργεί σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής εξαρτημάτων ακριβείας για τη βιομηχανία εμφιάλωσης και τροφίμων. Εξοπλισμένο με επτά CNC κέντρα κατεργασίας και πλήρη σειρά συμβατικών μηχανημάτων κατεργασίας μετάλλου, δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να συνεργάζεται με μεγάλους ευρωπαίους ΟΕΜs, κυρίως στον τομέα της εμφιάλωσης. Παράλληλα η εταιρία προωθεί και εγκαθιστά στην τοπική αγορά τα συστήματα μεταφορικών ταινιών της μητρικής, ενώ από το 2008 λειτουργεί κέντρο συναρμολόγησης μειωτήρων στροφών σε συνεργασία με την TECO-MOTOVARIO.

Ο κος Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelils Robotics τονίζει: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Gizelis Robotics με την πρωτοπόρο εταιρία Alexandris Engineering. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου λύσεις σε μια αναπτυσσόμενη αγορά που καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.»

Ο κος Γιώργος Αλεξανδρής, Δ/νων Σύμβουλος της Alexandris Engineering δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια τεχνολογικά προηγμένη εταιρία. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των ανθρώπων της Gizelis Robotics αποτελούν εχέγγυα για την εφαρμογή λύσεων ρομποτικής και σύγχρονου αυτοματισμού που βελτιώνουν στην πράξη την παραγωγικότητα, ενισχύουν την ποιότητα και διασφαλίζουν ένα αποδοτικό περιβάλλον λειτουργίας για τις επιχειρήσεις.»

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ