GIZELIS ROBOTICS: O Παύλος Ευθυμίου νέος μέλος στο ΔΣ

1 Σεπτεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Η Gizelis Robotics ανακοινώνει ότι ο κ. Παύλος Ευθυμίου συμμετέχει ως νέο ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Ο κ. Ευθυμίου είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) με την οποία συνεργάζεται από το 2014. Είναι, παράλληλα, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, σε θέματα new business, επικοινωνίας και στρατηγικής. Έχει σπουδάσει οικονομικά, πολιτική και διεθνείς σχέσεις στα Πανεπιστήμια του Bath και του Cambridge στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ έχει προϋπηρεσία σε θέματα επιχειρηματικότητας, πρωτίστως στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο. Πριν από τη συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο κ. Ευθυμίου διετέλεσε Διευθυντής Πολιτικής στο Ινστιτούτο Quraysh στο Λονδίνο, ενώ ήταν ανάμεσα στους ιδρυτικούς συντελεστές του Συμβουλίου Ανάπτυξης Κίνας – Ηνωμένου Βασιλείου. Στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες συνεργάστηκε με επιδραστικά Think Tanks, επιχειρήσεις και φορείς, εστιάζοντας στην ανάλυση ρίσκου, και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Σημειώνεται ότι η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Παρέχει τόσο μοναδικές όσο και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Αναπτύσσει, στην ελληνική και διεθνή αγορά, μια υπερσύγχρονη γκάμα συνεργατικών, αυτόνομων ρομπότ που αναβαθμίζουν την παραγωγική ικανότητα και την ικανότητα διαχείρισης υλικών των επιχειρήσεων σε τομείς, όπως είναι η βιομηχανία, το λιανεμπόριο, τα logistics, κα.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Gizelils Robotics σημειώνει: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεισφέρει στην ομάδα μας ένας εκπρόσωπος της νέας επιχειρηματικότητας με τις γνώσεις και το δυναμισμό του Παύλου Ευθυμίου. Πιστεύουμε ότι η παρουσία του στην εταιρία μας, θα ενισχύσει τη διαμόρφωση της επιχειρηματικής μας στρατηγικής και στόχευσης σε νέες αγορές και κλάδους που αναζητούν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις».

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ