GIZELIS ROBOTICS: Το μέλλον στα μηχανήματα επεξεργασίας λαμαρίνας και στα ρομποτικά συστήματα

1 Νοεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Οι νέες τάσεις στην τεχνολογία παραγωγής θα παρουσιαστούν στο OPEN HOUSE στο Σχηματάρι Βοιωτίας το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2022

Τη νέα εποχή που φέρνουν στην ελληνική βιομηχανία και παραγωγή οι τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει στα μηχανήματα επεξεργασίας λαμαρίνας και στα ρομποτικά συστήματα ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες του φετινού OPEN HOUSE, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2022.

Η φετινή συνάντηση των ανθρώπων της ελληνικής βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα ενημέρωσης στην πράξη, όλων των τελευταίων τεχνολογικών εφαρμογών, τάσεων και εξελίξεων που αφορούν στην επόμενη γενιά μηχανημάτων υψηλής αποδοτικότητας, στον παραγωγικό μετασχηματισμό και στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στις επιταγές της 4ης  Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0).

Ενδεικτικά, στο OPEN HOUSE 2022 θα παρουσιαστούν μηχανήματα και τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσει ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis, όπως οι CNC Στραντζόπρεσσες & Ψαλίδια, CNC Διατρητικές Μηχανές Punching, CNC Fiber Laser Κοπής, CNC Routers, Λογισμικά για Κοπή & Διαμόρφωση, Ρομποτική Συγκόλληση, Ρομπότ και Στραντζόπρεσσα, Ρομπότ Παλετοποίησης & Συσκευασίας, 3D Additive & 3D Machining, INDUSTRY 4.0 Software Platform.

Ο  Βιομηχανικός Όμιλος Gizelis αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους, υψηλής τεχνολογίας βιομηχανικούς ομίλους της χώρας μας, που σχεδιάζει και παράγει προϊόντα και εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις παραγωγικές ανάγκες και αναπτυξιακές απαιτήσεις των πελατών του στην ελληνική και διεθνή αγορά.  Ο όμιλος αποτελείται από την Gizelis SA, εταιρία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας η οποία μετράει περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, όπου εξάγει πλέον άνω του 80% της παραγωγής της. Η Gizelis Robotics είναι η νεότερη εταιρία του Ομίλου που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά. Η Gizelis Robotics παρέχει σήμερα τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού και ευρύ φάσμα εφαρμογών στην εποχή του Industry 4.0.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis, επισημαίνει: «Ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS επενδύει στο παρόν και μέλλον της βιομηχανίας, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας σύγχρονα μηχανήματα, αυτοματισμούς και τεχνολογίες που  ανταποκρίνονται  στις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Με εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτουμε βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και πολύτιμη τεχνογνωσία. Με το φετινό OPEN HOUSEαπευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όσους σκοπεύουν να κτίσουν το δικό τους παραγωγικό μέλλον με αιχμή τις Made in Greece τεχνολογίες μας».

Παρακολουθείστε το Video εδώ

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ