GIZELIS ROBOTICS: Η Gizelis Robotics παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο μικροβιοκτόνο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας.

15 Απριλίου 2021 | Νέα Μελών

Ένα νέο «made in Greece» καινοτόμο, μικροβιοκτόνο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C υπεριώδους ακτινοβολίας λανσάρει στην ελληνική και διεθνή αγορά η Gizelis Robotics. Μετατρέποντας την ανάγκη για την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών σε μια σύγχρονη και αξιόπιστη προϊοντική γραμμή, η Gizelis Robotics μετά το πρωτοποριακό ROBOTSAFE™ με τεχνολογία εκνέφωσης ρίχνει στη μάχη της γενικής απολύμανσης το νέο UV-C ρομπότ.

Το νέο καινοτόμο ρομπότ εξουδετερώνει το 99.9% των μικροβίων, ιών, βακτηρίων και φορτίου COVID-19.  Αξιοποιεί την υπεριώδη ακτινοβολία που επιδρά αποτελεσματικά στα μόρια RNA και DNA των μικροοργανισμών για να τους καταστήσει μη μολυσματικούς. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν και να προκαλέσουν ασθένεια. Η τεχνολογία UV-C έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει κίνδυνος μικροβιολογικής μόλυνσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για περισσότερα από 40 χρόνια. Το νέο αυτοκινούμενο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C υπεριώδους ακτινοβολίας διαθέτει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα:

 • Υβριδικό συνεργατικό robot. Kινείται αυτόνομα σε όλους τους χώρους με ευελιξία και προσαρμοστικότητα.
 • Αποφεύγει εμπόδια και επανασχεδιάζει δυναμικά τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει. Διαθέτει αισθητήρες Laser 360ο μοιρών και 3D κάμερες για την αποφυγή εμποδίων και την κίνηση στο χώρο που το καθιστούν 100% ασφαλές κατά την κίνησή του.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιφανειακή απολύμανση για τη μείωση της μετάδοσης βακτηρίων & ιών.
 • Είναι εύκολη και γρήγορη η εγκατάσταση και λειτουργία του.
 • Εξοικονομεί μπαταρία, με τον υπολογισμό της πιο σύντομης διαδρομής.
 • Απαιτεί ελάχιστη ως μηδενική συντήρηση.
 • Προσφέρει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας
 • Λογισμικό και λειτουργία μέσω tablet και app εφαρμογής

Το αυτοκινούμενο συνεργατικό ROBOTSAFE™ UV-C έχει κατασκευαστεί για εταιρικούς χώρους και  εγκαταστάσεις, εμπορικούς χώρους, χώρους ψυχαγωγίας, σχολεία, ταχυφαγεία, βιομηχανίες, αποθήκες, κέντρα διανομής, αεροδρόμια και υγειονομικούς χώρους. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παραμένουν λειτουργικές με ουσιαστική απολύμανση των χώρων των εργαζομένων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιχειρήσεων.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gizelils Robotics τονίζει: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την οικογένεια “made in Greece” προϊόντων υψηλής ρομποτικής τεχνολογίας ROBOTSAFE™ που έχουμε αναπτύξει. Με τα ρομπότ τεχνολογίας εκνέφωσης και τώρα με UV-C υπεριώδη ακτινοβολία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες state-of-the-art λύσεις, που συμβάλουν δραστικά στην αποτελεσματική απολύμανση και υγιεινή όλων των χώρων εργασίας. Το νέο καινοτόμο ρομπότ υπεριώδους τεχνολογίας που σήμερα τοποθετούμε στην ελληνική και διεθνή αγορά ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες υγειονομικές προκλήσεις της εποχής μας».

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ