DIS: Συνέχισε την ανοδική της πορεία με ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα, βραβεία και νέους πελάτες το 2022

13 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η DIS, εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά των τεχνολογικών λύσεων, δημοσιεύει τον οικονομικό απολογισμό του 2022, παρουσιάζοντας αύξηση 11% στον  κύκλο εργασιών με 5,907 εκατ. Ευρώ, σε σχέση με το 2021,  και αυξημένα κέρδη κατά 31% κέρδη μετά από φόρους. Τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν στα 4,207 εκατ. ευρώ. Οι οικονομικοί δείκτες αντιπροσωπεύουν την οργανική ανάπτυξη της εταιρίας το 2022. Για το 2023 αναμένουμε εντυπωσιακή αύξηση πάνω από 25% στον κύκλο εργασιών και  περίπου 80% στα κέρδη.

Η οικονομική επιτυχία της DIS το 2022 οφείλεται στην ισχυρή ζήτηση στην αγορά για ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό, στην εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της και στις λύσεις αιχμής που υλοποιεί. Το 2022 ολοκληρώσαμε με επιτυχία παραπάνω από 20 σημαντικά έργα, ενώ είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με εταιρίες, όπως οι Elbisco,ELTON, LIAFARM, Mediastrom, NIKAS και Mitsis Hotels. Οι εταιρείες αυτές εμπιστεύτηκαν τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 και την επιχειρηματική πλατφόρμα της Microsoft sτο cloud.

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS ανέφερε: “Η DIS συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για το 2022 και οι σημαντικές διακρίσεις επιβεβαιώνουν περαιτέρω τη θέση της ως επιτυχημένης και καινοτόμου εταιρείας στον κλάδο. Έχουμε ολοκληρώσει περισσότερα από 100 έργα Microsoft Dynamics 365, εδραιώνοντας την ηγετική μας θέση στον κλάδο και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους και να επιτύχουν τους στόχους τους. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία με νέες λύσεις ΑΙ, διευρύνοντας τα όρια των τεχνολογικών λύσεων, έχοντας σαν στόχο την εξυπηρέτηση και την ετοιμότητα των πελατών της. Εκτός από τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, είμαι υπερήφανος διότι η DIS τιμήθηκε με το βραβείο ‘Cloud Provider of the Year‘ για τρίτη συνεχή χρονιά (2021,2022,2023) στα Cloud Computing Awards, ενώ  έλαβε την ανώτατη πιστοποίηση για τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations ως Microsoft Specialization Business Applications – Finance, όντας ο πρώτος System Integrator συνεργάτης της Microsoft που το επιτυγχάνει στην Ελλάδα.”

2021-2022 σε αριθμούς:

Κύκλος εργασιών

2021: 5.306.424 Ευρώ

2022: 5.907.979 Ευρώ

Αποτελέσματα μετά φόρων

2021: 1.060.358,37 Ευρώ

2022: 1.393.333,41 Ευρώ

Αναλυτικά τα αποτελέσματά της DIS είναι: DIS Cloud Solutions | Οικονομικά αποτελέσματα 

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ