DIS: Ο Φωκίων Αγγελόπουλος εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της DIS

10 Δεκεμβρίου 2020 | Νέα Μελών
Ο κ. Φωκίων Αγγελόπουλος, ένα σημαντικό στέλεχος στον χώρο της Πληροφορικής, εντάσσεται ως νέος Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της DIS – Dynamic Integrated Solutions.

Έχοντας στο ενεργητικό του εμπειρία 30 ετών σε θέσεις ευθύνης και ηγετικούς ρόλους σε πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου, όπως οι IBM, DEC, Cisco Systems, Microsoft και SAP, αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της DIS.

O Φωκίων Αγγελόπουλος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Imperial College.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τον Φωκίωνα Αγγελόπουλο ως νέο Αντιπρόεδρο της εταιρείας μας και ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και επιτυχημένη. Προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία και κατάρτισή του θα συνεργήσουν δυναμικά στην επόμενη ημέρα της ήδη επιτυχημένης πορείας και την περαιτέρω ανάπτυξη της DIS

Ο νέος Αντιπρόεδρος της DIS, Φωκίων Αγγελόπουλος, σχολίασε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ένταξή μου στην οικογένεια της DIS και είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρω στην ανάπτυξή της. Με την εμπειρία μου, στοχεύω να συνδράμω στην επιτυχία της εταιρείας και, συγκεκριμένα, στην προώθηση και τον εμπλουτισμό των καινοτόμων λύσεών της για την Ελληνική και διεθνή αγορά.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ