DIS: Ο Φωκίων Αγγελόπουλος εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της DIS

10 Δεκεμβρίου 2020 | Νέα Μελών
Ο κ. Φωκίων Αγγελόπουλος, ένα σημαντικό στέλεχος στον χώρο της Πληροφορικής, εντάσσεται ως νέος Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της DIS – Dynamic Integrated Solutions.

Έχοντας στο ενεργητικό του εμπειρία 30 ετών σε θέσεις ευθύνης και ηγετικούς ρόλους σε πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου, όπως οι IBM, DEC, Cisco Systems, Microsoft και SAP, αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της DIS.

O Φωκίων Αγγελόπουλος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Imperial College.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τον Φωκίωνα Αγγελόπουλο ως νέο Αντιπρόεδρο της εταιρείας μας και ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και επιτυχημένη. Προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία και κατάρτισή του θα συνεργήσουν δυναμικά στην επόμενη ημέρα της ήδη επιτυχημένης πορείας και την περαιτέρω ανάπτυξη της DIS

Ο νέος Αντιπρόεδρος της DIS, Φωκίων Αγγελόπουλος, σχολίασε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ένταξή μου στην οικογένεια της DIS και είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρω στην ανάπτυξή της. Με την εμπειρία μου, στοχεύω να συνδράμω στην επιτυχία της εταιρείας και, συγκεκριμένα, στην προώθηση και τον εμπλουτισμό των καινοτόμων λύσεών της για την Ελληνική και διεθνή αγορά.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ