DIS: Πιστοποίηση στα Business Applications από την Microsoft για την DIS

18 Απριλίου 2023 | Νέα Μελών

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που πιστοποιήθηκε στα Microsoft Business Applications στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας ποσοστό 100%, που αποτελεί και το υψηλότερο score πιστοποίησης που μπορούν να λάβουν οι συνεργάτες παγκοσμίως.

Η διάκριση αυτή είναι η επιβράβευση των 50 cloud certifications σε Microsoft Dynamics 365 που κατέχει η DIS, έχοντας επενδύσει περισσότερες από 5,000 ώρες σε εκπαίδευση στη συγκεκριμένη τεχνολογία τα τελευταία έτη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (F&O) και 30 Microsoft Dynamics 365 CRM & HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις των στελεχών της σε νέες τεχνολογίες, οι επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων Microsoft Dynamics 365, η ένταξη νέων πελατών και η αύξηση χρηστών σε παραγωγική λειτουργία από τους πελάτες της, οδήγησαν την DIS σε αυτή την σημαντική επιτυχία.

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, δήλωσε:

“Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της DIS, που κατάφερε για μία ακόμα φορά να επιτύχει στα νέα και απαιτητικότερα κριτήρια της πιστοποίησης για τα Business Applications, όντας οι μοναδικοί System Integrator της Microsoft στην Ελλάδα με αυτό το υψηλό score πιστοποίησης στον τομέα του Microsoft Business Applications. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.”

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director για την Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανέφερε σχετικά:

“Θα ήθελα να συγχαρώ για μία ακόμα φορά την DIS, για την επίτευξή της στα νέα κριτήρια πιστοποίησης για τα Business Applications, γεγονός που την τοποθετεί σε διακριτή θέση αφού αποδεικνύει τη βαθιά εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση της στις Microsoft επιχειρησιακές εφαρμογές. Η διάκριση αυτή αποτελεί δέσμευση ως προς τους πελάτες της DIS για καινοτομία και ανάπτυξη των εφαρμογών της πλατφόρμας Dynamics 365.”

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ