DIS: H DIS χορηγός στο συνέδριο Empowering Agile Insights

22 Ιανουαρίου 2021 | Νέα Μελών

Το Empowering Agile Insights Conference, το οποίο διοργάνωσαν οι Boussias Communications και Frontira, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου.

H DIS χορήγησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές του επιχειρείν, όπου η πανδημία και οι προκλήσεις που τη συνοδεύουν, απαιτούν τόσο την εφαρμογή ευέλικτων πρακτικών, όσο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τάσος Βιδαλάκης, Business Development Manager for Customer Engagement στη DIS, μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία του σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να γίνουν ευέλικτες οι λειτουργίες των πωλήσεων, του Marketing, καθώς και το μοντέλο διοίκησης και η στρατηγική, μέσω cloud λύσεων. Συγκεκριμένα, επισήμανε την αδιαμφισβήτητη αξία και αξιοπιστία των Microsoft Dynamics 365 λύσεων, οι οποίες έρχονται να αλλάζουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθιστώντας τον αφενός πιο ευέλικτο από ποτέ και αφετέρου συμβατό με όσα επιτάσσει η νέα εποχή. Mία μονάχα λύση υπάρχει στην πολύπλοκη αυτή εξίσωση της νέας πραγματικότητας για δυνατούς λύτες και αυτή είναι τα Microsoft Dynamics 365 bizApps.

Σε έναν σύγχρονο κόσμο, που χαρακτηρίζεται από ραγδαίες αλλαγές, απαιτούνται και νέες επιχειρηματικές μεθοδολογίες. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αλλαγών που θα επιφέρει το μέλλον και έχοντας σύμμαχό της την εξειδίκευση και τη γνώση των σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, η DIS προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τις οχυρώνουν απέναντι σε κάθε πρόκληση.

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η DIS διαθέτει στην Ελληνική Αγορά το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, ένα market-leading cloud ERP  με 30.000 πελάτες παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Το MS D365 είναι μια πρωτοποριακή all-in-one πλατφόρμα και προσφέρεται σε 3 μοντέλα λειτουργίας: ως πραγματικό SaaS, ως IaaS αλλά και on premises.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: D365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 11 Microsoft Competencies.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ