DIS: H DIS χορηγός στο συνέδριο Empowering Agile Insights

22 Ιανουαρίου 2021 | Νέα Μελών

Το Empowering Agile Insights Conference, το οποίο διοργάνωσαν οι Boussias Communications και Frontira, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου.

H DIS χορήγησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές του επιχειρείν, όπου η πανδημία και οι προκλήσεις που τη συνοδεύουν, απαιτούν τόσο την εφαρμογή ευέλικτων πρακτικών, όσο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τάσος Βιδαλάκης, Business Development Manager for Customer Engagement στη DIS, μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία του σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να γίνουν ευέλικτες οι λειτουργίες των πωλήσεων, του Marketing, καθώς και το μοντέλο διοίκησης και η στρατηγική, μέσω cloud λύσεων. Συγκεκριμένα, επισήμανε την αδιαμφισβήτητη αξία και αξιοπιστία των Microsoft Dynamics 365 λύσεων, οι οποίες έρχονται να αλλάζουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθιστώντας τον αφενός πιο ευέλικτο από ποτέ και αφετέρου συμβατό με όσα επιτάσσει η νέα εποχή. Mία μονάχα λύση υπάρχει στην πολύπλοκη αυτή εξίσωση της νέας πραγματικότητας για δυνατούς λύτες και αυτή είναι τα Microsoft Dynamics 365 bizApps.

Σε έναν σύγχρονο κόσμο, που χαρακτηρίζεται από ραγδαίες αλλαγές, απαιτούνται και νέες επιχειρηματικές μεθοδολογίες. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αλλαγών που θα επιφέρει το μέλλον και έχοντας σύμμαχό της την εξειδίκευση και τη γνώση των σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, η DIS προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τις οχυρώνουν απέναντι σε κάθε πρόκληση.

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ