DIS: Πιστοποίηση Microsoft Gold Cloud Business Applications για την DIS

29 Νοεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Η DIS – Dynamic Integrated Solutions πιστοποιήθηκε ως Gold Cloud Business Applications από τη Microsoft καλύπτοντας τα νέα πιο απαιτητικά κριτήρια. Είναι η ανώτατη πιστοποίηση για τις Επιχειρηματικές Εφαρμογές Microsoft Dynamics 365.
Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα των 50 πιστοποιήσεων σε Microsoft Dynamics 365 που κατέχει η DIS, έχοντας επενδύσει περισσότερες από 5,000 ώρες σε εκπαίδευση στη συγκεκριμένη τεχνολογία κατά το τρέχον έτος. Η DIS έχει ολοκληρώσει 70 Microsoft Dynamics 365 έργα επιτυχώς μέχρι σήμερα σε όλες τις εκδόσεις των επιχειρηματικών εφαρμογών. Συνολικά 22 κορυφαίοι οργανισμοί έχουν επενδύσει στην DIS και στο Microsoft Business Cloud (9 άνω των 100 χρηστών) και είναι έτοιμοι σήμερα για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η εν λόγω διάκριση έρχεται να συμπληρώσει την ανοδική πορεία της DIS, ειδικά κατά την τρέχουσα χρονιά όπου η εταιρεία βραβεύτηκε με τον τίτλο Cloud Provider of the Year 2021 στα Cloud Computing Awards που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias.

Η DIS έχει 13 competencies (8 Gold & 5 Silver), έχει δημοσιεύσει 9 πιστοποιημένες και προτιμητέες ISV λύσεις στο Microsoft AppSource και οι υπηρεσίες της έχουν πιστοποιηθεί ως Microsoft Catalyst Ready.

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, δήλωσε: «Αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα της DIS που κατάφερε σε δύσκολες συνθήκες να πιστοποιηθεί στο ανώτατο επίπεδο των Cloud Business Applications και να είμαστε οι μοναδικοί συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα με αυτήν την πιστοποίηση στον τομέα του cloud ERP. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της ομάδας μας διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.»

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director της Microsoft για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο ανέφερε σχετικά: «Οι απαιτήσεις από τους συνεργάτες αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, καθώς τα Gold Competencies απονέμονται μόνο σε εκείνους που επιδεικνύουν εμπειρία, τεχνογνωσία και αμείωτη απόδοση. Η απόκτηση του Microsoft Gold Cloud Business Applications Competency είναι απτή απόδειξη της επένδυσης της DIS στην ανάπτυξη των ικανοτήτων της πάνω στις Microsoft επιχειρηματικές εφαρμογές. H πιστοποίηση της τεχνογνωσίας της στα προϊόντα Dynamics 365, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο, καθιστά την DIS αξιόπιστο συνεργάτη στην επιτυχή εφαρμογή των λύσεων Microsoft Dynamics 365 σε κάθε εταιρεία. »

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ