DIS: Επτά cloud λύσεις διαθέσιμες στο Microsoft AppSource

24 Φεβρουαρίου 2021 | Νέα Μελών

Την ένταξη και διαθεσιμότητα επτά Dynamics 365 λύσεων στο Microsoft AppSource ανακοίνωσε σήμερα η DIS – Dynamic Integrated Solutions, ηγετικός System Integrator στην Ελληνική αγορά. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επιστεγάσει την αξία της εταιρείας για τη Microsoft ως ευέλικτου παρόχου των παρακάτω λύσεων:

1.Postdated cheques and promissory notes | D365 Finance & Supply Chain Management

2.Customs Clearance | D365 Finance & Supply Chain Management

3.Advanced Import Costing | D365 Finance & Supply Chain Management

4.Actual Costing | D365 Finance & Supply Chain Management

5.Localization | D365 Finance & Supply Chain Management & Commerce

6.Sales rebates and accruals | D365 Finance & Supply Chain Management

7.b-anywhere SFA platform | Dynamics 365

Οι συγκεκριμένες cloud-built υπηρεσίες υποβλήθηκαν σε ενδελεχή διαδικασία ελέγχου από τη Microsoft, ενώ επιλέχθηκαν ως προτιμώμενες με βάση την ποιότητα, την απόδοση και την ανταπόκρισή τους στις ανάγκες των πελατών. Η εν λόγω διαδικασία διεξήχθη από επίλεκτη ομάδα ειδικών της Microsoft, η οποία αξιολογεί τις λύσεις συνεργατών της, συγκεκριμένων και αποδεδειγμένων δεξιοτήτων.

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, δήλωσε:

«Η διαθεσιμότητα των επτά αυτών cloud λύσεών μας στο Microsoft AppSource έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πορεία και εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των συνεργατών μας, ενώ συμπληρώνει απόλυτα την πιστοποίησή μας σε 13 δεξιότητες (competencies). Παράλληλα, η μετάβασή μας από την ανάπτυξη των λύσεων στη διάκριση αυτή από τη Microsoft, αποτέλεσε για εμάς ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, στις οποίες ανταπεξήλθε επάξια η ομάδα μας, χάρη στην εξειδίκευση και διαχρονική δέσμευσή της για διαρκή εξέλιξη.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ