DIS: Εννέα cloud λύσεις στο Microsoft AppSource

6 Αυγούστου 2021 | Νέα Μελών

Η DIS – Dynamic Integrated Solutions, ηγετικός System Integrator και ISV στην Ελληνική αγορά, εντάσσει εννέα Microsoft Dynamics 365 cloud λύσεις της στο Microsoft AppSource, που επιλέχθηκαν ως προτιμώμενες από τη Microsoft, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους publishing συνεργάτες στο region. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επιστεγάσει την αξία της DIS για τη Microsoft, ως πλήρως εναρμονισμένου παρόχου cloud λύσεων με τη στρατηγική της εταιρείας.

Applications

1. Greek Localization | D365 Finance, Commerce & Supply Chain Management: Η DIS είναι επίσημος συνεργάτης της Microsoft για το localization στην Ελλάδα από το 2007, με περισσότερους από 50 οργανισμούς να έχουν υιοθετήσει τη λύση.

2. b-anywhere SFA platform | Dynamics 365: Πρόκειται για μία ενιαία πλατφόρμα mobile εφαρμογών, που συντονίζει τις ομάδες πωλήσεων, service και marketing, πλήρως ενσωματωμένη στις λύσεις D365 Customer Engagement και το D365 Finance & Supply Chain Management.

3. Advanced Import Costing | D365 Finance & Supply Chain Management

4. Postdated cheques and promissory notes | D365 Finance & Supply Chain Management

5. Sales rebates and accruals | D365 Finance & Supply Chain Management

6. Customs Clearance | D365 Finance & Supply Chain Management

7. Actual Costing | D365 Finance & Supply Chain Management

Services

8. Dynamics 365 Customer Engagement

9. Dynamics 365 Human Resources

Οι συγκεκριμένες cloud native υπηρεσίες υποβλήθηκαν σε ενδελεχή διαδικασία ελέγχου και εγκρίθηκαν από τη Microsoft. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται ευρέως σε κάθε εκπόνηση έργου της DIS, επιταχύνοντας τον χρόνο υλοποίησης και ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των πελατών. Η εν λόγω διαδικασία διεξήχθη από επίλεκτη ομάδα ειδικών της Microsoft, η οποία αξιολογεί τις λύσεις συνεργατών της, συγκεκριμένων και αποδεδειγμένων δεξιοτήτων.

Ο κ. Δημήτρης Κοντούλης, Services Manager της DIS, δήλωσε:
«Η διαθεσιμότητα των cloud λύσεών μας στο Microsoft AppSource έρχεται να επισφραγίσει τεχνογνωσία μας στις επιχειρηματικές διαδικασίες, έχοντας εκπονήσει περισσότερα από 70 Dynamics έργα (ERP, CRM, WMS, HR) μέχρι σήμερα. Παράλληλα, η δημιουργία δικού μας Intellectual Property και η διάκριση αυτή από τη Microsoft αποτέλεσε για εμάς ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ομάδα μας, η οποία ανταπεξήλθε επάξια σε αυτές, χάρη στην εξειδίκευση και διαχρονική δέσμευσή της για διαρκή εξέλιξη.»

Ο κ. Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Partner Development Lead της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε:
«Η ένταξη cloud λύσεων και εφαρμογών των συνεργατών μας, τόσο στο AppSource όσο και στο Marketplace αποτελεί για μας στρατηγικό στόχο με διπλή σημασία. Αφενός επιταχύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε συνεργασία με τη Microsoft, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αποκτήσουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο πελατών μας, επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα των λύσεών τους σε νέες αγορές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την DIS, με την οποία μοιραζόμαστε κοινούς στόχους, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων μέσω της υλοποίησης σύγχρονων πρακτικών και cloud τεχνολογιών.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ